Σωτήρης Καλυβάτσης: «Συνεχίζω να είμαι κακό παιδί»
Showbiz

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Συνεχίζω να είμαι κακό παιδί»

Για το αν έχει κάνει καταχρήσεις στη ζωή του αλλά και αν υπήρξε κακό παιδί μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Σωτήρης Καλυβάτσης.


«Νεότερος ίσως έκανα ακραία πράγματα, τώρα πια όχι. Όταν έχεις μια καθημερινή παρουσία στο θέατρο δεν μπορείς να ασχοληθείς ιδιαιτέρως με τα ναρκωτικά, τα πάθη και τους εθισμούς σου γιατί με αυτόν τον τρόπο εκτίθεσαι στη δουλειά σου», δήλωσε γεμάτος ειλικρίνεια στο Like.
Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τώρα, αν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο ή βρίσκομαι σε διακοπές, ό, τι γουστάρω θα κάνω και θα δοκιμάσω. Είναι δικαίωμά μου και δεν δίνω και λογαριασμό σε κανέναν».
Έχει υπάρξει «κακό παιδί»; «Ναι, και συνεχίζω να είμαι... Είμαι και κακό παιδί και αλήτης γιατί παρασύρω κόσμο εκεί που θέλει να πάει αλλά διστάζει. Γιατί έτσι μας μεγάλωσαν σε αυτή την όμορφη χώρα. Με ενοχές, να ντρεπόμαστε ή να φοβόμαστε να χαρούμε. Οπότε φυσικά αποτελώ κακή παρέα γιατί χαλάω την πιάτσα. Δεν θα σταματήσω να λέω ότι η ζωή είναι μικρή και θα πρέπει να περνάμε καλά. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τόσοι άνθρωποι ήρθαμε πάνω στη γη για να τυρρανιόμαστε, πληρώνοντας και εξυπηρετώντας σκοπούς άλλων ανθρώπων. Με αυτή την έννοια λοιπόν, είμαι πολύ κακή παρέα. Συναναστραφείτε με άφοβα και θα το διαπιστώσετε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved