Δημήτρης Τικτόπουλος: Η συνεργασία του με τον Ρέμο
Showbiz

Δημήτρης Τικτόπουλος: Η συνεργασία του με τον Ρέμο

Στη ζωή του Δημήτρη Τικτόπουλου κάποια στιγμή μπήκε ο Αντώνης Ρέμος με τον οποίο συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια.

Ο Δημήτρης Τικτόπουλος άνοιγε το πρόγραμμα του δημοφιλούς τραγουδιστή ερμηνεύοντας κλασικά κομμάτια, όπως το «Φάντασμα της Οπερας» στο «Αθηνών Αρένα». «Κάναμε τα πιο φαντασμαγορικά προγράμματα της εποχής με συνεργασίες έξω από τα ελληνικά δεδομένα. Στο σόου συμμετείχαν ακροβάτες από το Cirque du Soleil, αλλά και χορευτές οι οποίοι στην Αμερική πλαισίωναν διάσημους καλλιτέχνες όπως η Σελίν Ντιόν και η Σερ. Κάπως έτσι μυήθηκα στον χώρο του performing, δίνοντας σημασία όχι μόνο στη φωνή αλλά και στη σκηνική παρουσία και την κίνηση» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Η συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο διατηρεί στενή φιλία ακόμη και σήμερα, θα κρατήσει μέχρι το 2012. Ο Δημήτρης Τικτόπουλος θα παραδεχτεί για τον επί πολλά χρόνια συνεργάτη του: «Ο Αντώνης Ρέμος είναι αυστηρός στη δουλειά αλλά χαλαρός και γενναιόδωρος στην προσωπική του ζωή. Του αρέσει να κάνει πλάκες και να περνά καλά με τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύει, δημιουργώντας ένα μοναδικό κλίμα. Διαθέτει έναν σπάνιο συνδυασμό: είναι καλλιτέχνης υψηλών αξιώσεων και καλός άνθρωπος. Μέχρι και σήμερα που οι επαγγελματικοί δρόμοι μας έχουν χωρίσει, τηλεφωνιόμαστε και ενίοτε βρισκόμαστε για να πιούμε έναν καφέ και να ανταλλάξουμε τα νέα μας...».
Αναζητώντας την προσωπική του διαδρομή που θα τον σύστηνε σε ένα ευρύτερο κοινό, αποφασίζει να πάρει μέρος στα τηλεοπτικά talent shows «Greek Idol» και «The Voice». Τραγουδιστής με αξιόλογη φωνή και σκηνική εμπειρία, αν και ξεχωρίζει, τελικά δεν καταφέρνει να φτάσει στον τελικό. «Όταν ο Ρέμος με είδε απέναντί του, η αλήθεια είναι ότι έμεινε με το στόμα ανοιχτό γιατί δεν του το είχα πει. Αποφάσισα όμως να συμμετάσχω στο "The Voice" κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Οι παίκτες που είχαμε απέναντί μας κριτές με τους οποίους είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν έπρεπε να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να πειστεί το κοινό ότι δεν είμαστε ευνοούμενοι και ότι όντως αξίζουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved