Μπέζος: «Είμαι υπόλογος στους θεατές. Δεν είμαι μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου θα μαζευτούν οι συγγενείς»
Showbiz

Μπέζος: «Είμαι υπόλογος στους θεατές. Δεν είμαι μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου θα μαζευτούν οι συγγενείς»

O Γιάννης Μπέζος έπαιξε με την κόρη του πριν από λίγα χρόνια στην Αντιγόνη, κάτι που από μόνο του είναι «παγίδα». Σκεφτόταν πως κάποιοι μπορεί να είπαν «ο Μπέζος προωθεί την κόρη του»;

«Αυτό δεν το αποφεύγεις. Όμως δεν με ενδιαφέρει τι θα σκεφτούν αυτοί οι άνθρωποι, με ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα. Η παραγωγή της παράστασης ήταν δική μου. Αποφάσισα να παίξω με την κόρη μου, γιατί θεώρησα πως θα ήταν ιδανική για αυτό. Έχει τη δική της καριέρα, που είναι πολύ καλή, και δεν είχαμε βρεθεί μαζί στη σκηνή μέχρι τότε. Η Ηρώ δεν έχει ανάγκη τη συνδρομή μου για να παίξει. Το ότι θα ειπωθούν πράγματα είναι δεδομένο. Και μαζί να μην παίζαμε, θα έλεγαν πως σήκωσα το τηλέφωνο για να της βρω να παίξει. Αν δεν έβρισκε δουλειά, θα έλεγαν ότι είναι άχρηστη. Πάντα υπάρχει κάτι. Εάν, όμως, το απαιτούν οι καλλιτεχνικές περιστάσεις, θα ξαναβρεθούμε μαζί» τόνισε στο People.

-Πώς προσπαθείτε να την αποφορτίσετε από το βάρος του επιθέτου της;
«Το επίθετό της δεν θα αλλάξει. Ούτε πρέπει να αλλάξει η ίδια. Το θέμα είναι κατά πόσο εκτιμά αυτό το επίθετο που έχει και πόσο το σέβεται. Εάν το σέβεται και το εκτιμά, δεν θα έχει πρόβλημα. Εάν δεν είναι υπερήφανη για αυτό, θα έχει. Στη δουλειά μας κρίνεσαι από τον κόσμο που πληρώνει για να σε δει, αλλά κρίνεσαι και στο χρόνο. Μέχρι στιγμής, τα πάει μια χαρά.»

-Θα ήταν δύσκολο να την κρίνετε εάν ερχόταν σε οντισιόν για μια παράσταση που σκηνοθετούσατε;
«Δεν κάνω οντισιόν, αυτά είναι για λαϊκή κατανάλωση. Γνωρίζω πολύ κόσμο και νέα παιδιά. Αλλά και να ερχόταν σε οντισιόν, αν πίστευα πως δεν κάνει, θα της το έλεγα, και μάλιστα από πριν. Είμαι υπόλογος στους θεατές. Δεν είμαι μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου θα μαζευτούν οι συγγενείς και οι φίλοι. Αυτά μας καταστρέψανε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved