Ναταλία Γερμανού: «Ποτέ στη ζωή μου δεν εθίστηκα ούτε στα ναρκωτικά ούτε στο αλκοόλ»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Ποτέ στη ζωή μου δεν εθίστηκα ούτε στα ναρκωτικά ούτε στο αλκοόλ»

Πολλοί λένε ότι η τηλεόραση είναι ναρκωτικό. Μήπως πίσω από την απόφαση της Ναταλίας Γερμανού να αλλάξει κανάλι κρύβεται και η ανασφάλεια ότι δεν θα μπορούσε να μείνει μία χρονιά εκτός τηλεόρασης;

«Δεν έχω προβλήματα εθισμών. Ποτέ στη ζωή μου δεν εθίστηκα ούτε στα ναρκωτικά ούτε στο αλκοόλ. Ακόμα και το τσιγάρο κατάφερα να το κόψω και δεν έχω κάνει ούτε τζούρα εδώ και επτά χρόνια κι ας κάπνιζα από 17 ετών. Δεν έχω πρόβλημα εθισμού με την τηλεόραση» τόνισε στο ΟΚ.

-Είναι καλύτερες οι οικονομικές απολαβές σου τώρα;
«Αν πω ότι δεν επηρέασε στην απόφαση μου να δώσω τα χέρια με το Epsilon tv το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας μας, θα πω ψέματα και ψεύτρα δεν είμαι. (Γελάει.) Οι παρουσιαστές που έχουν απομείνει στην τηλεόραση και δουλεύουν μόνο για τη δόξα, μπορεί να είναι δύο, ένας, για να μην πω κανένας. Οι περισσότεροι εργαζόμαστε για βιοποριστικούς λόγους, ακριβώς γιατί η δουλειά αυτή μας βοηθάει να καλύπτουμε τα έξοδα μας και να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας. Εκτός όμως από αυτό, επηρέασε σημαντικά και το ότι μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω με καινούριους ανθρώπους, που είναι τα στελέχη του σταθμού, ενώ παράλληλα συναντιέμαι με συναδέλφους με τους οποίους είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν όπως ο Βασίλης Δρυμούσης που έχει αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής, ο σκηνοθέτης Περικλής Ασπρούλιας, η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Δρούτσα και άλλοι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved