Ναταλία Γερμανού: «Αν κάποιοι με θεωρούν μεγάλη, τόσο είμαι και σε όποιον αρέσω!»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Αν κάποιοι με θεωρούν μεγάλη, τόσο είμαι και σε όποιον αρέσω!»

Η Ναταλία Γερμανού έχει πει ότι με τη μητέρα της είχανε δύσκολη σχέση. Πιστεύει ότι την επηρέασε;

«Οι σχέσεις με τη μητέρα μου ήταν δύσκολες μέχρι τα 21 μου χρόνια. Από εκεί και μετά βρήκαμε τους κώδικές μας, αγαπιόμαστε φοβερα και έχουμε μία καταπληκτική σχέση τώρα. Δεν νομίζω λοιπόν ότι η επιθυμία μου να μη γίνω μητέρα σχετίζεται με αυτό, γιατί θα μπορούσα κάλλιστα από τη στιγμή που ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών, να το δω εντελώς διαφορετικά και να ονειρεύομαι να κάνω την ιδανική οικογένεια. Όπως κάποιοι άντρες δεν είναι κατάλληλοι για να γίνουν μπαμπάδες έτσι και κάποιες γυναίκες δεν είναι προορισμένες για να γίνουν μαμάδες» τόνισε στο ΟΚ.

-Πώς θα αντιδρούσες αν ερχόταν στη ζωή σου τώρα ένα παιδί;
«Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Αλλά πιστεύω ότι όταν μία γυναίκα είναι 49 χρόνων και έρχεται στη ζωή της ένα παιδί χωρίς να το έχει προγραμματίσει, θα το σκεφτεί πολύ πιο σοβαρά από ό,τι στα 25 τη5, όπου αν δεν το ήθελε θα μπορούσε να κάνει άμβλωση.»

-Γιατί αποκάλυψες την ηλικία σου;
«Και τι να έλεγα δηλαδή; Ότι είμαι 39; Δηλαδή ήμουν κι εγώ ένα παιδί-θαύμα σαν τον Στέφανο Κορκολή και ξεκίνησα να κάνω ραδιόφωνο στα 5 μου; Ολοι ήξεραν πόσων χρόνων είμαι και η ημερομηνία γέννησης μου υπάρχει και σε ένα βιβλίο του πατέρα μου. Μπορεί να έχω ένα σωρό ανασφάλειες, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με την ηλικία και τα κιλά μου δεν είχα ποτέ. Θεωρώ ότι μεγαλώνω συμπαθητικά και αν κάποιοι με θεωρούν μεγάλη, τόσο είμαι και σε όποιον αρέσω!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved