Κώστας Φραγκολιάς: «Δεν μου την «πέφτουνε» οι γυναίκες»
Showbiz

Κώστας Φραγκολιάς: «Δεν μου την «πέφτουνε» οι γυναίκες»

O Κώστας Φραγκολιάς είναι ένας πολύ ωραίος άντρας. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν εκφράσει έντονα τα συναισθήματα τους σε εκείνον;

«Να πω την αλήθεια, όχι, δεν μου την «πέφτουν» οι γυναίκες. Γενικά, στη ζωή μου μου έχει συμβεί, αλλά τώρα όχι, δεν μου την «πέφτουνε». Δεν ξέρω, μπορεί να μην αφήνω χώρο, μπορεί να φοβούνται την απόρριψη ή ότι έχω υψηλά στάνταρ. Όταν είμαι δεσμευμένος, υπάρχει ένα τείχος μπροστά μου ότι ανήκω κάπου. Όταν είμαι μόνος μου, πέφτει αυτό το τείχος κι έχω μια εξωτερική προσέγγιση» τόνισε στο Λοιπόν.

-Έχεις δεχθεί πρόταση γάμου;
«Έχω δεχθεί μία φορά πρόταση γάμου. Αφού είμαι ακόμα ελεύθερος... Δεν έχω κάνει ποτέ πρόταση γάμου επίσημα. Να εκφράσω κάποια στιγμή την επιθυμία μου για να μοιραστώ το υπόλοιπο της ζωής μου με κάποια γυναίκα, ναι, της το έχω πει. θετική ήταν η ανταπόκριση, αλλά αυτά αλλάζουν.»

-Έχεις απιστήσει;
«Πριν από τα 27 μου, ναι, απιστούσα πολύ. Μετά τα 27 μου ξαφνικά μου έφυγε αυτό. Δεν είχα παράλληλες σχέσεις, αλλά «ξεπέτες». Μπορεί να είχα κάποια σχέση και να μην κοιμόμουν πάντα στο σπίτι μου τα βράδια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved