Βάσια Παναγοπούλου: «Είμαι γεννημένη να δίνω μάχες και να τις κερδίζω»
Showbiz

Βάσια Παναγοπούλου: «Είμαι γεννημένη να δίνω μάχες και να τις κερδίζω»

Η Βάσια Παναγοπούλου μιλά για την ζωή της. Ήταν ήρεμη όλα αυτά τα χρόνια;

«Δεν θα το έλεγα» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Αν «χτυπήσει» κάποιος το όνομα σας στο Διαδίκτυο, θα βρει και πολύ καλά σχόλια και άρθρα για εσάς, αλλά και κάποια πολύ άσχημα. Δεν σας ενοχλεί η ύπαρξη τους; Δεν αγχώνεστε μήπως τα διαβάσουν κάποια στιγμή τα παιδιά σας;
«Σημαίνει καταρχήν ότι πέρασα από αυτήν τη ζωή. Δεν γίνεται να μας αγαπούν και να μας αποδέχονται όλοι. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να μάθω και στα παιδιά μου. Η αλήθεια για μένα είναι πάντα μία. Υπάρχουν άνθρωποι που τη βλέπουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Δεν μπορείς να τους στερήσεις την ελεύθερη σκέψη. Όταν τα πράγματα παρεκτρέπονται, υπάρχουν και τα ένδικα μέσα, οι μηνύσεις. Αλλά θεωρώ ότι ο τελικός απολογισμός του καθενός από εμάς είναι η μακρόχρονη και σταθερή πορεία του. Μπορείς να παραπλανείς τον κόσμο για το ποιος είσαι για ένα διάστημα, αλλά όχι για μια ολόκληρη ζωή.»

-Το βλέπετε έτσι τώρα που, όπως λέτε, είστε πιο ώριμη και ξέρετε τι θέλετε. Παλιότερα όμως, όταν βιώνατε δύσκολες και ακραίες καταστάσεις, δεν στενοχωριόσασταν;
«Φυσικά. Μέχρι και πριν από ενάμιση χρόνο, όπως σας είπα, τρελάθηκα, γιατί ένιωθα ότι κινδύνευα. Προσπαθώ, ως θέση και στάση ζωής, να βλέπω μόνο τα θετικά. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα μαύρο, κακό και πεσιμιστικό. Θέλω να βλέπω φως. Την καλή πλευρά των πραγμάτων.

-Εγώ νιώθω ότι αν προσπαθούσαν να ρίξουν λάσπη στο όνομα μου, θα αντιδρούσα πολύ έντονα!
«Σημασία δεν έχει αν κάποιος προσπάθησε να μου πετάξει λάσπη. Σημασία έχει αν από αυτήν τη λάσπη βγήκα όρθια. Αν βγήκα νικήτρια. Αν το όνομα μου, παρόλο που μπορεί να πέρασε περιπέτειες, αυτήν τη στιγμή έπειτα από τόσα χρόνια πορείας -γιατί κάνω πολλά χρόνια αυτήν τη δουλειά- είναι καθαρό, αν έχω μάθει να στέκομαι στα πόδια μου. Αυτό είναι το σημαντικό.

-Νιώθετε δυνατή;
«Νομίζω ότι είμαι γεννημένη να δίνω μάχες και να τις κερδίζω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved