Γιώργος Σαμπάνης: «Έπεσα από τις σκάλες και κόντεψα να σκοτωθώ»
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: «Έπεσα από τις σκάλες και κόντεψα να σκοτωθώ»

Μια καριέρα τα έχει όλα. Και χαρές και λύπες. Πότε ήταν η τελευταία φορά που εισέπραξε αποτυχία ο Γιώργος Σαμπάνης;

«Σήμερα που έπεσα από τις σκάλες και κόντεψα να σκοτωθώ. Αισθάνθηκα ηλίθιος. Αν βέβαια όταν λέτε αποτυχία, εννοείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα σας απαντήσω ότι το τραγούδι που έκανα με τον Βασίλη Καρρά . Δεν έγινε επιτυχία αν και εγώ το θεωρώ ένα από τα καλύτερα μου» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Στενοχωρηθήκατε;
«Φυσικά. Τι γράφει στο μέτωπο μου, «αναίσθητος»; Το πιστεύω αυτό το τραγούδι. Και για τον Βασίλη ήθελα να γίνει επιτυχία, και για το στιχουργό, και για μένα, και για το επίπεδο της ελληνικής μουσικής, και για το δικό μου μουσικό επίπεδο. Δεν έγινε. Τι να κάνουμε τώρα;»

-Μου είπατε ότι ψάχνετε σεβασμό. Τρέφετε σεβασμό προς όλους;
«Γενικότερα έχω καλούς τρόπους. Υπήρξαν πολλές στιγμές στη ζωή μου που δεν είχα». Γιατί; Θα απαντήσω με ένα τραγούδι που έγραφα στον Γιώργο Μαζωνάκη, το «Πατάς τα όρια». Κάποιοι άνθρωποι πάτησαν τα ανθρώπινα και προσωπικά μου όρια»

- Τότε έρχεται η έκρηξη;
«Τότε ξεκαθαρίζεις αν θες να εξακολουθείς να ζεις σε αυτή την κατάσταση ή όχι. Συνήθως δεν θέλω. Η μητέρα μου μου έμαθε κάτι, «όταν φεύγεις, φεύγεις και δεν ξαναγυρνάς». Η ζωή είναι ευθεία».

-Υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να μένουν και να βασανίζονται.
«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι -και εγώ το έχω νιώσει- που συντηρούν στο μυαλό τους συναισθήματα ή καταστάσεις γιατί δεν θέλουν να τα αποχωριστούν. Γιατί φοβούνται ότι αν αφήσουν την αγάπη που ένιωσαν να φύγει, θα προδώσουν τον άνθρωπο. Και έτσι υποφέρουν. Το έχω κάνει. Όχι επίτηδες, αλλά επειδή φοβόμουν να πιστέψω ότι η αγάπη που έδωσα πήγε στράφι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved