Λίλα Μπακλέση: «Ήμουν αρκετά δυναμική, όμως δεν ήμουν τόσο επαναστάτρια»
Showbiz

Λίλα Μπακλέση: «Ήμουν αρκετά δυναμική, όμως δεν ήμουν τόσο επαναστάτρια»

Η Λίλα Μπακλέση πρωταγωνιστούσε στο «Το αγόρι τρώει το φαγητό του πουλιού» του Έκτορα Λυγίζου, που κέρδισε πολλά βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου, αλλά έχει χαρακτηριστεί και ως σκληρή ταινία που μπορεί και να σοκάρει.

«Εμένα προσωπικά, σε αυτή την τόσο σκληρή εποχή που ζούμε, μια τέτοια ταινία θα ήταν το τελευταίο που θα με σόκαρε. Περισσότερο με σοκάρει το γεγονός ότι πριν από τρία χρόνια η Ομόνοια ήταν γεμάτη από μετανάστες και ναρκομανείς και σήμερα ως δια μαγείας έχουν εξαφανιστεί» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Για να έρθω στη σειρά, σε κάποια σκηνή η Μυρτώ (Μαρία Λεκάκη) χτυπά την πόρτα του δωματίου της Έλλης, την οποία υποδύεσαι, και εκείνη της λέει «είμαι με το χέρι στο εσώρουχο». Δεν πιστεύεις ότι αυτή η σκηνή μπορεί να ενόχλησε κάποιους τηλεθεατές, ειδικά μικρής ηλικίας;
«Στην Ελλάδα υπάρχει ο μύθος ότι αυτό είναι κάτι κακό. Όλοι γνωρίζουμε από πόσο χρονών έχουμε ξεκινήσει να το κάνουμε. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να αρχίσουμε να το απομυθοποιούμε.»

- Εσύ ως έφηβη είχες μια τέτοια οικειότητα με τη μητέρα σου;
«Στην ηλικία της Έλλης, όχι. Έχω, όμως, σήμερα.»

- Ως έφηβη ήσουν αντιδραστική, όπως η Ελλη;
«Ήμουν αρκετά δυναμική, όμως δεν ήμουν τόσο επαναστάτρια. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω στα μαθητικά μου χρόνια. Διάβαζα είχα αρκετούς περιορισμούς όσον αφορά τις εξόδους μου. Εκείνη τη χρονιά απέκτησα μια μεγαλύτερη ελευθερία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved