Γιώργος Τράγκας: «Άλλαξα πολλές συντρόφους, αλλά δεν ήμουν επιπόλαιος με τις γυναίκες»
Showbiz

Γιώργος Τράγκας: «Άλλαξα πολλές συντρόφους, αλλά δεν ήμουν επιπόλαιος με τις γυναίκες»

Η εικόνα του Γιώργου Τράγκα δεν έχει διαφορά την τελευταία εικοσαετία. Έχει κάνει μπότοξ;

«Τώρα σκέφτομαι να διορθώσω τη φωτογήρανση, τους λεκέδες μου. Θέλω επίσης να βγάλω και κάτι ελιές. Θα κάνω λέιζερ όπως ένας συνάδελφος-αδελφός μου, ο οποίος είναι μεγάλος σε ηλικία και τον είδα να λάμπει. Απέκτησε ένα πρόσωπο για Ηollywood. Είναι κάτι που με απασχολεί γιατί έχω και πολλές ρυτίδες στο λαιμό. Έχω και μία νέα γυναίκα που υπεραγαπώ» τόνισε στο ΕΓΩ.

- Πόσα χρόνια διαφορά έχετε με τη σύζυγο σας;
«Εκείνη είναι 37 και εγώ 66.»

- Ήταν έρωτας εξαρχής;
«Εγγονός φούρναρη είμαι, την έψησα την κοπέλα. Της υποσχέθηκα μια καλή ζωή. Το μεγάλο ελάττωμα της ζωής μου είναι ότι μου άρεσαν πολύ οι γυναίκες. Άλλαξα πολλές συντρόφους, αλλά δεν ήμουν επιπόλαιος με τις γυναίκες. Και στους γάμους μου κάθισα χρόνια με τις κυρίες που με τίμησαν.»

- Ήξεραν για τις «μικρές αμαρτίες» σας;
«Με την πρώτη μου γυναίκα, με την οποία είμαστε αδέλφια πλέον, ήμουν στην ανεμοζάλη του επαγγέλματος... Μείναμε δεκαέξι χρόνια μαζί. Με τη δεύτερη σύζυγο μου έμεινα έντεκα χρόνια. Αυτή μπορεί να πήρε είδηση και κάποια αμαρτία μου. Με τη Μαρία είμαι μια χαρά. Δεν έχω παρεκκλίσεις. Δεν έχω δείξει νοσηρότητα ούτε αποκλίνουσα συμπεριφορά. Γούσταρα πάρα πολύ τη γυναίκα μου και εξακολουθεί να μου αρέσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved