Μεχμέτ Γκιουνσούρ: «Πρόκειται για την απόλυτη προδοσία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα»
Showbiz

Μεχμέτ Γκιουνσούρ: «Πρόκειται για την απόλυτη προδοσία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα»

Ο Μεχμέτ Γκιουνσούρ, που υποδύθηκε τον ηγεμόνα Μουσταφά στη σειρά Σουλεΐμάν ο μεγαλοπρεπής, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη σκηνή της δολοφονίας του Μουσταφά από τον πατέρα του Σουλεϊμάν.

«Ήταν κάτι που δεν εκφράζεται με λόγια. Νομίζω ότι η συγκεκριμένη σκηνή έδειχνε ό,τι πιο άγριο και σκληρό μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Πρόκειται για την απόλυτη προδοσία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα». Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να εξηγήσει και τα κίνητρα για την αποτρόπαιη αυτή πράξη. «Σήμερα δε νομίζω ότι είναι κατανοητό πως έγινε για λόγους εθνικής ασφάλειας. Παρ' όλα αυτά, ο Σουλτάνος, με βάση και ιστορικές πηγές, το μετάνιωνε κάθε μέρα μέχρι το τέλος της ζωής του».
Ο ηθοποιός όμως μίλησε και για την προσωπική του ζωή και για τον ερωτά του για τη σύζυγο του Κατερίνα, που είναι σκηνοθέτης. «Όχι, ο γάμος δε σκότωσε τον ερωτά μας. Η γυναίκα μου είναι σκηνοθέτης. Έκανε μια ταινία. Βρεθήκαμε στο πλαίσιο της δουλειάς, γιατί μου έκανε πρόταση. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά». Να σημειώσουμε ότι ο Τούρκος ηθοποιός ζει με την Ιταλίδα σύζυγο του στην Ιταλία και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.
Πηγή: Super tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved