Παπαργυρόπουλος: «Το βράδυ τραγουδούσε η Άννα Βίσση και το πρωί εγώ έπαιζα μπάλα στην πίστα»
Showbiz

Παπαργυρόπουλος: «Το βράδυ τραγουδούσε η Άννα Βίσση και το πρωί εγώ έπαιζα μπάλα στην πίστα»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι γιος του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου. Γιατί δεν ακολούθησε τον δρόμο του πατέρα του;

«Ήμουν στα μαγαζιά από πιτσιρικάς. Το βράδυ τραγουδούσε η Άννα Βίσση και το πρωί εγώ έπαιζα μπάλα στην πίστα. Ο πατέρας μου με έβαζε να κάνω διάφορες δουλειές, από βοηθός μέχρι σερβιτόρος, υπεύθυνος ταμείου και πληρωμών. Κάποια στιγμή στα 21 μου, έπρεπε να φύγει στο εξωτερικό για δουλειές και έμεινα εγώ να είμαι το «κεφάλι» των μαγαζιών για αρκετούς μήνες. Ήταν δύσκολο να πηγαίνω το πρωί στο Εθνικό θέατρο και το βράδυ στα μαγαζιά. Ως μεγαλύτερος γιος μπήκα στις επιχειρήσεις αλλά είχα πάντα τις θεατρικές μου αναζητήσεις. Δεν ήθελα να με δεσμεύσει η δουλειά του πατέρα μου. Δεν ξέρω στο μέλλον τι θα γίνει, όμως αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει το θέατρο, ο κινηματογράφος και η τηλεόραση. Δεν είναι απίθανο να τα συνδυάσω κάποια στιγμή με τις επιχειρήσεις» τόνισε στο ΟΚ.

-Ποιοι καλλιτέχνες από αυτούς που γνώρισες μικρός σε επηρέασαν;
«Υποσυνείδητα πιστεύω πως με επηρέασε όλος μου ο περίγυρος. Είναι μάταιο να πω συγκεκριμένα ονόματα. Ο Τόλης Βοσκόπουλος με βάφτισε.»

-Τι αναμνήσεις έχεις από εκείνον;
«Έχω πολλές αναμνήσεις από εκείνες τις «χρυσές εποχές», όταν ο Τόλης έκανε πάρτι τα καλοκαίρια με καλεσμένους από το τότε lifestyle μέχρι και Άραβες επιχειρηματίες. Αυτά θυμάμαι, παρότι ήμουν πολύ μικρός.»

-Σκέφτηκες ποτέ να γίνεις τραγουδιστής;
«Τα σπούδασα όλα, δεν θα αποκλείσω τίποτα. Μπορεί να ασχοληθώ και με το τραγούδι. Δεν βάζω ταμπέλες. Ξεκίνησα να, σπουδάζω ηθοποιός, μετά μπήκα στις επιχειρήσεις και στη συνέχεια τα άφησα για να πάω στην Ινδία. Τώρα ασχολούμαι και πάλι με την υποκριτική.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved