Έξαλλος ο Πλούταρχος με τα δημοσιεύματα-Δείτε την απάντησή του
Showbiz

Έξαλλος ο Πλούταρχος με τα δημοσιεύματα-Δείτε την απάντησή του

Ο Γιάννης Πλούταρχος διαβάζοντας δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο ζητούσε από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου το ποσό του 1 εκατ.ευρώ για την παραγωγή ντοκιμαντέρ έγινε έξαλλος.

Ο τραγουδιστής όλα αυτά τα χρόνια δεν απαντάει ποτέ σε δημοσιεύματα αλλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι ενοχλήθηκε αρκετά. Ο Γιάννης Πλούταρχος απάντησε μέσω ανακοίνωσής του ενώ εξήγησε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Η απάντησή του αναφέρει:
«Η ρυπαρότητα της εφημερίδος «ESPRESSO» ξεπέρασε κάθε όριο στο φύλλο του Σαββατοκύριακου 15 - 16.11.2014.
Αντιπαρέρχομαι στο πρωτοσέλιδο ψευδέστατο δημοσίευμα της ανωτέρω εφημερίδας, στο οποίο αναφέρεται ότι, δήθεν, απαίτησα ποσό 1.000.000 ευρώ από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, για δήθεν, παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προέβαλλε τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.
Διαψεύδω κατηγορηματικά το ανωτέρω συκοφαντικό και απαξιωτικό για το πρόσωπό μου δημοσίευμα που ανηπαρήχθη από μέρος του ηλεκτρονικού τύπου, δεδομένου του ότι ουδέποτε πραγματοποίησα συνάντηση με την νεοκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και ουδεμία πρόταση παραγωγής ντοκιμαντέρ έκαμα, καθώς καμία σχέση δεν έχω επιχειρηματικά με παραγωγή των ντοκιμαντέρ.
Για το αληθές αυτό γεγονός μπορεί να ερωτηθεί και το γραφείο της ίδιας της Περιφερειάρχου Αττικής ή η ίδια η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου για να διαψεύσουν το κατάπτυστο δημοσίευμα.
Το Λόγο κατά των συκοφαντών μου θα έχει η Δικαιοσύνη. Δεν επιτρέπω άλλο τη στοχοποίησή μου με ανυπόστατα και άθλια δημοσιεύματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved