Λάσκαρη: «Δεν απάτησα ποτέ τον Αλέξανδρο! Τι έπρεπε να κάνω; Να του ανταποδώσω την απιστία;»
Showbiz

Λάσκαρη: «Δεν απάτησα ποτέ τον Αλέξανδρο! Τι έπρεπε να κάνω; Να του ανταποδώσω την απιστία;»

Η Ζωή Λάσκαρη δεν έχει μάθει στη ζωή της να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και το αποδεικνύει σε νέα της συνέντευξη στην οποία μιλάει για την απιστία, για τον γάμο της που κρατάει εδώ και τέσσερις δεκαετίες σχεδόν αλλά και για τον θαυμασμό που νιώθει για τον σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο όλα αυτά τα χρόνια.

«Μια ζωή μαζί! Στα 39 χρόνια μπήκαμε φέτος και πάμε για τα 40! Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, γιατί έχει ιδιαίτερο και «ακριβό» άρωμα που δεν εξατμίζεται και δεν χάνεται στο πέρασμα του χρόνου... Τον θαυμάζω πολύ τον Αλέξανδρο. Και ως επαγγελματία και ως άνθρωπο» είπε η μεγάλη μας ηθοποιός στη real ενώ όταν ερωτάται αν θα του συγχωρούσε ακόμα και απιστία, απαντάει αφοπλιστικά: «Αυτό που του την έχω συγχωρέσει εγώ και του «το κρατάτε» εσείς δεν υπάρχει (σ.σ.: γελάει)! Για τον Πίντερ θέλω να μιλήσουμε, όχι για απιστίες...»

Θα φτάσουμε και στον Πίντερ, ο οποίος μιλά για τις σχέσεις, αλλά θέλω να σε ρωτήσω αν τον πλήρωσες με το ίδιο νόμισμα...

«Αν τον απάτησα εννοείς; Ποτέ! Τι έπρεπε να κάνω; Να του ανταποδώσω την απιστία; Μα είναι γελοίο να απατάς για να τιμωρήσεις τον άλλον! Κακό στον εαυτό σου κάνεις, όχι στον άλλον... Οφθαλμόν αντί οφθαλμού; Όχι, ποτέ...»

Αν το είχες κάνει, θα μου το έλεγες ή όχι, Ζωή;

«Τόσα χρόνια που με ξέρεις, γνωρίζεις ότι ποτέ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου και ότι λέω τα πράγματα με το όνομα τους, πληρώνοντας πολλές φορές το κόστος αυτής της ανάγκης μου και μάλιστα πολύ ακριβά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved