Κασσάνδρα Βογιατζή: «Το να μας ακολουθούν paparazzi σε κάθε μας βήμα το θεωρούσα κάτι φυσιολογικό»
Showbiz

Κασσάνδρα Βογιατζή: «Το να μας ακολουθούν paparazzi σε κάθε μας βήμα το θεωρούσα κάτι φυσιολογικό»

H Κασσάνδρα Βογιατζή από τα 10 της με ρόλους συμμετέχει σε ταινίες. Ακολούθησε απλώς το οικογενειακό ένστικτο, χωρίς να χρειαστεί καν να σπουδάσει ηθοποιός.

-Είναι αλήθεια ότι είχες φλερτ με το γιο του Alain Delon, Anthony;
«Ο πατέρας μου το λέει, εγώ δεν κατάλαβα κάτι. Και δεν ήταν ο μόνος. Κάποια εποχή, μάλιστα, το σπίτι μας γέμισε άντρες, αλλά εγώ ήμουν στον κόσμο μου. Κολλημένη με τον Γιώργο. Δεν έβλεπα κανέναν άλλο. Θυμάμαι ένα μεσημέρι που είχε έρθει στο σπίτι μας στο Λος Άντζελες ο Massimo Troisi, σκηνοθέτης του Il Postino. Και λέει στον πατέρα μου «Είδες την κοπέλα στην πισίνα;». Ο πατέρας μου, μεγάλος γυναικάς, αλλά πάντα μονογαμικός, θορυβήθηκε. Σκέφτηκε «Πώς και μου ξέφυγε;». Έτρεξε στην πισίνα και τι να δει; Εμένα. «Καλά, τόση ώρα μού λες για την κόρη μου;» του είπε» τόνισε στο People.
-Πού μεγάλωσες;
«Μέχρι τα 12, στη Ρώμη με τη μαμά μου. Μετά, στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες με τον μπαμπά μου. Στη συνέχεια, πάλι με τη μαμά, στο Μιλάνο. Μετά, στο Λονδίνο για σπουδές και τα τελευταία δέκα χρόνια στο Λος Άντζελες.»

-Υπήρξε μια δύσκολη πλευρά στη ζωή σου εκείνα τα χρόνια;
«Όλα ήταν περίεργα. Η μαμά μου, Nadia Cassini, ήταν show woman και μεγάλη σταρ στην ιταλική τηλεόραση. Το να μας ακολουθούν paparazzi σε κάθε μας βήμα το θεωρούσα κάτι φυσιολογικό, όπως και το να περνάμε τις γιορτές στα διάφορα τηλεοπτικά στούντιο. Άλλαζα συνέχεια σπίτια, σχολεία και φίλους. Έπαιξα για πρώτη φορά σε ταινία στα 10 μου, στο Ο Παράδεισος Ανοίγει με Αντικλείδι. Από τα 15 μέχρι τα 18 μου, ασχολήθηκα με το μόντελινγκ. Δούλεψα στην Ιταλία, την Ιαπωνία, την Ταϊπέι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved