Κρατερός Κατσούλης: «Λειτουργούμε εντελώς ισότιμα έχοντας αρχηγό την Κατερίνα»
Showbiz

Κρατερός Κατσούλης: «Λειτουργούμε εντελώς ισότιμα έχοντας αρχηγό την Κατερίνα»

Ο Κρατερός Κατσούλης συνεργάζεται στην τηλεόραση με την σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου. Ποια είναι τα συν και ποια τα πλην του να δουλεύει ως ζευγάρι στην εκπομπή;

«Μόνο συν υπάρχουν γιατί είναι η μοναδική φορά που βρισκόμαστε τόσες ώρες και το μόνο σίγουρο ραντεβού να είμαστε μαζί. Οταν με ρωτούσαν αν θα είναι δύσκολο να είμαστε μαζί στο πλατό επειδή είμαστε και στο σπίτι, είχα πει - και το εννοώ - ότι εμείς δεν είμαστε μαζί στο σπίτι. Το γεγονός λοιπόν ότι είμαστε μαζί στην εκπομπή μόνο χαρά μου προκαλεί» τόνισε στο Βήμα.

-Λειτουργείτε ισότιμα στην εκπομπή με την κυρία Καραβάτου;
«Λειτουργούμε εντελώς ισότιμα έχοντας αρχηγό την Κατερίνα. Ξέρει τη δουλειά, είναι παρουσιάστρια και ξέρει την τηλεόραση, είναι καλός αρχηγός και γνωρίζει πολύ καλά να μοιράζει ρόλους και να υπάρχει καλή ομάδα. Ο καλός αρχηγός αυτό είναι: να έχει την ευθύνη και να φαίνεται όσο πρέπει εκεί που πρέπει, να γνωρίζει τις δυνατότητες της ομάδας και να δίνει τις κατάλληλες ευκαιρίες ώστε να αναπτυχθούν τα μέλη της».

-Αρα όταν δεν πάει καλά μια εκπομπή φταίει ο επικεφαλής;
«Μια εκπομπή δεν εξαρτάται από έναν άνθρωπο. Είναι ένας από τους λόγους ο επικεφαλής. Ολοι μαζί κάνουν μια εκπομπή: οι άνθρωποι μπροστά και πίσω από τις κάμερες και η παραγωγή. Ολοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Ολοι πρέπει να δουλεύουν με χαρά και συγκέντρωση και τότε γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα για να αντιμετωπίσεις και ό,τι μπορεί να προκύψει σε μια ζωντανή εκπομπή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved