Γιάννης Ζουγανέλης: «Οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle το μισώ»
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: «Οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle το μισώ»

Κάποιοι έχουν αποκαλέσει τον Γιάννη Ζουγανέλη «ιδιοφυΐα στον αυτοσχεδιασμό». Τον κολακεύει αυτό;

«Τους ευχαριστώ. Ευφυΐα και σοφία δεν είναι άσχετα με τον άνθρωπο, συνδέονται με την υπόσταση του ανθρώπου. Ολοι οι άνθρωποι είναι ευφυείς, αρκεί να πάρουν την ευκαιρία τους και να την εκφράσουν. Εγώ ήμουν τυχερός γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να την εκφράσω» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

-Θα σας δούμε σε κάποια σειρά φέτος;
«Προς το παρόν δεν μπορώ να πω. Θέλω να κάνω μια σατιρική εκπομπή, άμεσα. Να μην αφορά μόνο στο επίκαιρο, να παίρνει θέματα από το παρελθόν και να πηγαίνουμε στο μέλλον. Έχω πολύ καλούς συνεργάτες. Συνεργάζομαι ήδη με κάποιους ανθρώπους για να το στήσουμε... Τώρα όμως έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα.»

- Συζητάτε με κάποιο σταθμό για αυτή την εκπομπή;
«Για να πω την αλήθεια, εκτιμώ την Αλκηστη Μαραγκουδάκη, που είναι διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΙ και υπάρχουν κάποιες συζητήσεις γι' αυτό. Πρέπει όμως πρώτα να τελειώσω τα γυρίσματα του «Seat» για να κάνω κάτι άλλο.»

-Τηλεόραση παρακολουθείτε; Τι σας αρέσει; ,
«Μου αρέσει ό,τι έχει σχέση με την αλήθεια. Δεν μου αρέσει το «κίτρινο», οτιδήποτε έχει σχέση με το lifestyle το μισώ. Είναι μαζικό αυτό το φαινόμενο, όπως και οι μαζικές λογικές των ανθρώπων, μαζικά κινήματα, θρησκείες κ.λπ. Απλώς καμιά φορά τα βλέπω για ενημέρωση, δεν υπάρχει όμως καμία ταύτιση. Μ' αρέσουν αυτά που δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο, εννοώ με γνώμονα τις ψευτοτηλεθεάσεις. Μ' αρέσει να ενημερώνομαι, να βλέπω ειδήσεις, ταξίδια, καινούργιους ηθοποιούς. Πιστεύω ότι έχουμε αξιολογότατους ανθρώπους, εμπνευσμένους, που έχουν κάτι να πουν. Δεν μου αρέσουν, επίσης, τα αναμασήματα των πολιτικών και η κοροϊδία τους που χρόνια έχει υποστεί ο ελληνικός λαός. Πιστεύω πολύ στην τηλεόραση, είναι ένα μέσο που μπορεί να σε ενημερώσει, να σε ψυχαγωγήσει, να σου κάνει παρέα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved