Έξαλλη ηθοποιός με τον Θανάση Πάτρα! «Ντροπή σου!»
Showbiz

Έξαλλη ηθοποιός με τον Θανάση Πάτρα! «Ντροπή σου!»

Ενοχλημένη από την συμπεριφορά του Θανάση Πάτρα είναι διάσημη και πολύ αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός.

Όπως αναφέρει η ίδια για μέρες την παρενοχλούσε να του παραχωρήσει συνέντευξη κι αφού πέτυχε το σκοπό του, τελικά δεν την παρουσίασε ποτέ.
«Δεν καταλαβαίνω αυτού του είδους τη συμπεριφορά. Αφού πρώτα έβαλε το συνεργείο του να μου τηλεφωνεί συνέχεια, ευγενικά είναι η αλήθεια, μετά δεν παρουσίασε την συνέντευξη για την οποία ταλαιπωρηθήκαμε όλοι μαζί. Είναι ακατανόητο. Τι νομίζει ο Θανάσης ότι είχα να κερδίσω εγώ; Από την καλή μου την καρδιά το έκανα. Δεν θα μου έδινε πόντους. Είμαι μία ηθοποιός που βρίσκομαι στο χώρο από τα 13 μου χρόνια όταν εμφανίστηκα στο παιδικό θέατρο και 37 χρόνια στο μεγάλο. Νόμιζε ότι θα μου έκανε χάρη; Ντρέπομαι για λογαριασμό του» τόνισε στο περιοδικό Χάι η Μάγδα Τσαγγάνη.

-Πότε παραχωρήσατε την συνέντευξη που σας έχει εξοργίσει τόσο πολύ;
«Ήταν μήνας Αύγουστος κι εγώ παραθέριζα στο εξοχικό μου στην Αίγινα όταν χτύπησε το κινητό μου και μια ευγενική κυρία μου είπε ότι ήταν από την εκπομπή του Θανάση Πάτρα και με παρακαλούσαν για μια συνέντευξη. Όταν την ενημέρωσα ότι βρισκόμουν εκτός Αθηνών ήθελε να έρθει να με βρει μαζί με το συνεργείο. Φαινόταν να βιάζεται πολύ. Ωστόσο υπήρχαν πολλές δυσχέρειες και αφού έγιναν πολλά τηλεφωνήματα αποφάσισα να επιστρέψω στην Αθήνα γι' αυτόν τον σκοπό. Άφησα τις διακοπές μου στη μέση και το ήξερε και ο Πάτρας και η κυρία. Αφού με βασάνισαν για ώρες με τη συνέντευξη και πάμε από την αρχή και πάλι από την αρχή και τελικά ολοκληρώθηκε η συνέντευξη γύρισε και μου είπε η κυρία δημοσιογράφος: Σας παρακαλώ. Μέχρι να παρουσιαστεί δηλαδή σε δύο εβδομάδες από τώρα σας παρακαλώ να μην μιλήσετε σε άλλη εκπομπή και καεί το θέμα μου. Της έδωσα το λόγο μου και την επομένη επέστρεψα στο νησί. Περίμενα και περίμενα και η συνέντευξη δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. Δεν καταλαβαίνω τη συμπεριφορά τους. Έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα και ταλαιπωρούν τον κόσμο χωρίς αιδώ».

-Τι μήνυμα θα έστελνες στον παρουσιαστή;
«Εγώ είμαι καλός άνθρωπος και σέβομαι τη δουλειά του καθενός αλλά στον Θανάση θα έλεγα: Αν είχα μία εκπομπή σαν τη δική σου και φερόμουν με αυτόν τον τρόπο, θα ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved