Ζωή Χωραφά: «Ο πατέρας μου κρυφά ήθελε να γίνει ροκσταρ»
Showbiz

Ζωή Χωραφά: «Ο πατέρας μου κρυφά ήθελε να γίνει ροκσταρ»

H Ζωή Χωραφά ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της και επέλεξε τον δρόμο της υποκριτικής τέχνης. Τηλεοπτικά τι κάνει φέτος;

«Ξεκινάω γυρίσματα στα τέλη Δεκεμβρίου για το σίριαλ «Crazy Love Song» στη γαλλική τηλεόραση. Η υπόθεση του αφορά νέα πλούσια παιδιά που ζουν στις high περιοχές του Παρισιού και δουλεύουν στον χώρο της μόδας. Υποδύομαι τη Lexia, μια πλούσια κοπέλα που έχει σκοπό να τα καταφέρει στον χώρο της μόδας» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Είσαι αναγνωρίσιμη στο Παρίσι;
«Η τηλεόραση με έχει βοηθήσει να είμαι αναγνωρίσιμη με το πρώτο μου σίριαλ το 2009, το οποίο παίζεται ακόμα σε επαναλήψεις. Στη δουλειά μου με γνωρίζουν, αλλά δεν είμαι διάσημη. Επίσης, τώρα συμμετέχω στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Moet &Chandon. Είναι ένα διαφημιστικό που προβάλλεται στο internet, αφού στη Γαλλία δεν επιτρέπεται ένα πρόσωπο να πίνει αλκοόλ στην τηλεόραση.»

-Σου αρέσει επίσης να τραγουδάς.
«Ναι, αγαπώ το τραγούδι. Έχω σπουδάσει τζαζ και γράφω μουσική. Έχω μάθει πιάνο και κιθάρα. Τραγούδησα μάλιστα και με τον Φίλιππο Πλιάτσικα στο Παρίσι. Αρχικά ο Φίλιππος κάλεσε τον πατέρα μου για να διαβάσει ποιήματα και να τραγουδήσει για λίγο. Του είπε ότι και εγώ τραγουδώ και έτσι με κάλεσε να με γνωρίσει. Τελικά αποφασίσαμε να τραγουδήσουμε το «Κοντούλα λεμονιά» και άλλο ένα τραγούδι μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια».

- Τραγουδάει ο ποτέρας σου;
«Είναι η πρώτη του αγάπη, αν και δεν έκανε καριέρα στο τραγούδι. Γελάω, γιατί ο πατέρας μου κρυφά ήθελε να γίνει ροκσταρ. Του αρέσει το τραγούδι και τραγουδάει πολύ στο σπίτι. Είναι εξαιρετικός τραγουδιστής, έχει πολύ ωραία φωνή αλλά δεν ξέρει να τη χρησιμοποιεί γιατί δεν ξέρει τα τεχνικά κόλπα. Ο παππούς μου ήταν μαέστρος κλασικής μουσικής, οπότε στο σπίτι του μεγάλωσε με κλασική μουσική. Ως πιτσιρικάς βέβαια ήθελε να πάει κόντρα, γι΄αυτό και αγαπάει τόσο πολύ τη ροκ. Η μουσική ήταν πάντα στη ζωή του και την έβαλε και στη δική μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved