Ναταλία Δραγούμη: «Όταν είσαι µάνα, δεν προλαβαίνεις να ηδονιστείς µε τις δικές σου ανάγκες»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Όταν είσαι µάνα, δεν προλαβαίνεις να ηδονιστείς µε τις δικές σου ανάγκες»

Για τον ρόλο που παίζουν τα χρήματα σε κάθε επιλογή της δουλειάς της αλλά και τις επιθυμίες που έχει αλλά δεν μπορεί να κατακτήσει λόγω διαφόρων παραγόντων μιλάει η Ναταλία Δραγούμη.

Εννοείς πως τα χρήµατα παίζουν ρόλο στις επαγγελµατικές σου επιλογές;
«Εννοείται. Η «εθελοντική» εργασία -σηµείο των καιρών- δεν αρµόζει ούτε στην ηλικία µου ούτε στις οικογενειακές µου υποχρεώσεις».

Ο σκηνοθέτης παίζει ρόλο;

«Βασικότατο. Όπως και η προσωπική επαφή µεταξύ ηθοποιών και σκηνοθέτη, το αµοιβαίο «ξεγύµνωµα» των ψυχών την ώρα της πρόβας. Το λέω γιατί το έχω βιώσει. Αλλά αυτό συµβαίνει κυρίως στις ολιγοπρόσωπες παραστάσεις, στις µικρές σκηνές. Στις µεγάλες είναι πολυτέλεια».

Μιλάς σαν να σου λείπουν οι µικρές σκηνές...

«Μου λείπουν αφάνταστα. Νοσταλγώ τον σχεδόν «ιδρυµατικό» τρόπο της δουλειάς τους -αυτό το απόλυτο τάξιµο στο θέατρο- αν και θεωρώ πως θα δυσκολευόµουν να προσαρµοστώ σ' αυτόν τώρα. Μπορεί, όµως, και να το κάνω - ήδη συζητώ για µια ανάλογη παράσταση. Η οικογένεια και το θέατρο είναι δυο πράγµατα που απαιτούν 100% αφοσίωση. Παλιά, ας πούµε, πήγαινα στο θέατρο έξι ώρες πριν. Σήµερα αυτές οι έξι ώρες έχουν γίνει πέντε λεπτά. ∆εν µπορώ να αφήσω τα παιδιά µου στην πιο κρίσιµη φάση του µεγαλώµατός τους. Ταράζοµαι όταν φεύγω από το σπίτι. Και, από την άλλη, ανακουφίζοµαι όταν µπαίνω στο καµαρίνι µου. Νιώθω µισή όταν όλη ηµέρα λείπω από το σπίτι και το ίδιο µισή όταν δεν είµαι στο θέατρο. Το κάθε ξερίζωµα µε ενοχλεί ξεχωριστά, επειδή είµαι εξαρτηµένη και από τα δύο. Αλλά είµαι µάνα. Κι όταν είσαι µάνα, δεν προλαβαίνεις να ηδονιστείς µε τις δικές σου ανάγκες».

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved