Άννα Μιχαήλου: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομορφιά από ένα παιδί»
Showbiz

Άννα Μιχαήλου: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομορφιά από ένα παιδί»

Μετά από τέσσερα χρόνιας απουσίας η Άννα Μιχαήλου επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την σειρά «Δικαίωση». Η ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους απείχε.


Γιατί αποφασίσατε να συμμετέχετε στη «Δικαίωση»;
«Μου άρεσε η πλοκή του σεναρίου. Δεν ήμουν σίγουρη αν θα ήταν αυτός ο χρόνος που θα έπρεπε να επιστρέψω, λόγω του ότι η κόρη μου είναι ακόμη μωρό, αλλά πείστηκα. Οι άνθρωποι γύρω μου με έπεισαν να το κάνω. Μου είχαν γίνει κι άλλες προτάσεις. Όχι πολλές, με δεδομένο ότι στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια δεν γίνονταν πολλές σειρές. Είχα μία πρόταση για τον κινηματογράφο και μία για την τηλεόραση»
Τις απορρίψατε για να αφοσιωθείτε στην οικογένεια σας; «Ναι. Ήταν η Χριστίνα, η κόρη μου, μωρό και δεν γινόταν να λείπω τόσο πολλές ώρες. Αυτά είναι προσωπικές επιλογές. Δεν κατακρίνω τις μανούλες που επιστρέφουν αμέσως στη δουλειά, γιατί έχει μεγάλη σημασία η ηλικία που το κάνεις. Μία μάνα που είναι νέα και είναι στο πικ της καριέρας της διαφέρει από μία γυναίκα που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία και έχει κάνει πράγματα. Και φυσικά παίζουν ρόλο και οι οικονομικοί λόγοι, που μερικές φορές δεν σου αφήνουν το περιθώριο αποχής. Εγώ απέκτησα την κόρη μου μεγάλη και έτσι λειτούργησα. Η μικρή μου άλλαξε τη ζωή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομορφιά από ένα παιδί. Με τη Χριστίνα ανακάλυψα τη ζωή από την αρχή», λέει η ηθοποιός στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved