Μανωλίδου – Σεργουλόπουλος- Βισκαδουράκης:  Ξαναφουντώνει η κόντρα
Showbiz

Μανωλίδου – Σεργουλόπουλος- Βισκαδουράκης: Ξαναφουντώνει η κόντρα

Μπορεί να έχει περάσει κι εκείνη από το παρκέ του DWST όμως φαίνεται πώς κάτι δεν της πάει καλά με τους φετινούς συμμετέχοντες.

Η Ευγενία Μανωλίδου, μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή, εξέφρασε την άποψη της λέγοντας πως φέτος δεν μπορεί να καταλάβει ποιος είναι ο διάσημος και ποιος όχι αφού δεν γνωρίζει τα πρόσωπα που συμμετέχουν.

Αυτό στάθηκε αφορμή να σχολιαστεί τόσο από τον Φώτη Σεργουλόπουλο που την αποκάλεσε «Miss καταρρεύσω» όσο και από τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος μετά τα σχόλια της για το DWTS της είπε πώς πρέπει να πάει να την δει γιατρός.

Τι απαντά όμως η ίδια η Ευγενία Μανωλίδου σε όλα αυτά;
Ο Φώτη» Σεργουλόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις σου πως στο φεπνό «DWTS» δεν υπάρχουν celebrities ανέφερε πως έχεις παρουσιάσει κατακίτρινη εκπομπή, χαρακτηρίζοντας σε «Μις καταρρεύσω». Τι έχεις να σχολιάσεις πάνω σε αυτό; «Δεν έχω καμία όρεξη να το συνεχίσω όλο αυτό το πράγμα. Είναι τόσο ανάξιο λόγου...»


Ο παρουσιαστής όπως και η Μαρία Μπακοδήμου, πάντως ισχυρίστηκαν πω» δεν σε έχουν καλέσει ποτέ στην εκπομπή τους γιατί δεν ταιριάζετε. Ισχύει; «Με έχουν καλέσει πάρα πολλές φορεί και δεν πήγα είτε γιατί το timing δεν ήταν καλό για μένα είτε γιατί υπήρχαν προτεραιότητες για άλλες εκπομπές από τον σταθμό στον οποίο εργαζόμουν ή γιατί δεν είχα κάτι να πω»


Θα πήγαινες καλεσμένη στην εκπομπή τους; «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό»
Για ποιο λόγο τα είπαν όλα αυτά;
«Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος και απορώ πραγματικά πως το έκαναν όλο αυτό το πράγμα!»


Θεώρησες προσβλητικό αυτό που είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης για σένα, «πως πρέπει να πας να σε δει γιατρός», όταν του άσκησες κριτική για το χορό του; «Είμαι σίγουρη ότι δεν είχε ακούσει τι είπα και δεν ξέρω πως του τα μετέφεραν. Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο αυτό, είναι γελοίο. Δεν πρέπει να χαλάνε οι παίκτες φαιά ουσία για να καταλάβουν τι είπε ο άλλος ή πως το εννοούσε, θα χάσουν τον στόχο τους που είναι ο χορός»


Σε προσκάλεσε, πάντως, να πα» να τον δεις στο θέατρο, θα πας; «Πως δεν θα πάω; Μου αρέσει το θέατρο. Βεβαίως και θα πάω»


Σου αρέσει ως ηθοποιός;
«Δεν τον έχω δει, αλλά πιστεύω, από αυτά που έχω ακούσει, ότι είναι πολύ καλός», λέει στο περιοδικό You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved