Άννα Πρέλεβιτς: «Όταν τα δίνεις όλα, κερδίζεις τον σύντροφο σου καθημερινά»
Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς: «Όταν τα δίνεις όλα, κερδίζεις τον σύντροφο σου καθημερινά»

Η εικόνα που εκπέμπει η Άννα Πρέλεβιτς είναι αυτή του «καλού κοριτσιού». Το αντιλαμβάνεται;

«Έτσι είμαι ως άνθρωπος και πιστεύω ότι πάντα σου βγαίνει σε καλό να μην έχεις κακίες. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι ίντριγκες. Επιδιώκω να πετυχαίνω τους στόχους μου, με διαφορετικό τρόπο» τόνισε στο ΟΚ.

-Μετά τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2010, η επαγγελματική σου πορεία εξελίχθηκε όπως σχεδίαζες;
«Να σου πω την αλήθεια, δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Ήθελα απλά να ασχοληθώ με αυτό που μου αρέσει και έχω σπουδάσει, δηλαδή τηλεόραση και ρεπορτάζ. Μπορώ να πω ότι τελικά τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ ωραία. Το ένα έφερε το άλλο, χωρίς να τα έχω προγραμματίσει.»

-Θα ήθελες να αναλάβεις την παρουσίαση ενός μεγάλου τηλεοπτικού σόου, όπως για παράδειγμα το DWTS;
«Η φιλοδοξία μου είναι να παρουσιάζω πράγματα που μου αρέσουν. Τα μεγάλα τηλεοπτικά σόου, όπως το dwts είναι τεράστια πρόκληση και, φυσικά, με γοητεύει. Δεν φοβάμαι τις προκλήσεις. Μακάρι κάποια στιγμή στο μέλλον να μου δοθεί μια παρόμοια ευκαιρία.»

-Μέχρι πού φτάνουν οι τηλεοπτικές σου φιλοδοξίες;
«Δεν είναι συγκεκριμένες. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μου αρέσει η εκπομπή και να είμαι ο εαυτός μου. θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις τι θέλεις και να το διεκδικείς με πάθος»
-Έτσι λειτουργείς στη ζωή σου;

«Ναι, τα δίνω όλα, είτε αφορά τη δουλειά μου είτε τα προσωπικά μου.»

-Και στον έρωτα;
«Φυσικά. Είμαι απλόχερη με τα συναισθήματα μου. Όταν τα δίνεις όλα, κερδίζεις τον σύντροφο σου καθημερινά. Αν και δεν είμαι καθόλου κτητική. Στη σχέση μου θέλω πάντα να υπάρχει ένα όμορφο κλίμα. Δεν μου αρέσουν οι φωνές και οι εντάσεις.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved