Άννα Πρέλεβιτς: Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο με τον Σαμπάνη;
Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς: Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο με τον Σαμπάνη;

Μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, η Άννα Πρέλεβιτς έγινε ζευγάρι με τον Γιώργο Σαμπάνη.

«Για την ακρίβεια, μισό χρόνο μετά. Τον Γιώργο τον εκτιμούσα πάντα και ως τραγουδιστή και ως συνθέτη. Είναι πολύ ταλαντούχος. Έχω φίλες οι οποίες είναι φαν του και πήγαιναν να τον δουν στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν. Όταν μου έλεγαν να πάω, ακολουθούσα και περνούσα πάντα ωραία. Βέβαια ποτέ δεν καθόμασταν στα μπροστινά τραπέζια, αλλά στο μπαρ. Δεν με είχε δει ποτέ. Αργότερα, όταν δούλευα στο ΜΑD, έτυχε να του πάρω δύο-τρεις συνεντεύξεις» τόνισε στο ΟΚ.

-Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο σας;
«Σε ένα αεροπλάνο ξεκίνησαν όλα. Έτυχε να ταξιδεύουμε με την ίδια πτήση από Θεσσαλονίκη -Αθήνα. Συμπτωματικά ήμασταν σε διπλανές θέσεις και πιάσαμε την κουβέντα, θυμάμαι, ήταν 6.30 το πρωί και νύσταζα, αλλά δεν κοιμήθηκα. Πέρασα πολύ ωραία με τον Γιώργο εκείνα τα 35 λεπτά που διήρκεσε η πτήση.»

-Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα;
«Είμαι παραδοσιακή και ευτυχώς είναι και ο Γιώργος έτσι. Δεν το βρίσκω κακό να κάνει η γυναίκα το πρώτο βήμα, αλλά στη δική μας περίπτωση δεν χρειάστηκε και χαίρομαι πολύ γι' αυτό.»

-Πώς αντιδράσατε όταν είδατε στο ΟΚ τις πρώτες φωτογραφίες που σας έδειχναν μαζί;
«Πολύ ψύχραιμα. Εξάλλου είχαμε δει τον φωτογράφο. Αλλά και να μην τον είχαμε αντιληφθεί, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Δεν είχαμε τίποτα να κρύψουμε. Με τον Γιώργο ήμασταν ήδη δύο μήνες μαζί όταν δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες μας, και δεν το είχε καταλάβει κανείς. Βέβαια, δεν πηγαίναμε σε κοσμικά μέρη, αλλά βγαίναμε μαζί έξω. Οπότε μόλις μαθεύτηκε ότι είμαστε ζευγάρι, ούτε προσποιηθήκαμε ότι δεν είμαστε μαζί ούτε κρυφτήκαμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved