Μάρα Δαρμουσλή-Τάσος Δαρδαγάνης: Τέρμα πια το «κρυφτό»
Showbiz

Μάρα Δαρμουσλή-Τάσος Δαρδαγάνης: Τέρμα πια το «κρυφτό»

Μπορεί να γνώριζαν πολλοί για τη σχέση της Μάρας Δαρμουσλή με τον Τάσο Δαρδαγάνη, όμως οι ίδιοι προτιμούσαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όχι όμως πια αφού δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και να φωτογραφίζονται.
Η Μάρα Δαρμουσλή παράλληλα με την επαγγελματική της ευτυχία ζει και έναν μεγάλο έρωτα. Ο σύντροφός της, ένας από τους αξιότερους δημιουργούς της γενιάς του, Τάσος Δαρδαγάνης είναι μάλιστα ο άνθρωπος που την καθοδηγεί σκηνοθετικά αυτή την περίοδο στο θέατρο «Olvio», για τις ανάγκες της παράστασης «Γυναίκα με τα μαύρα».
Οι δυο τους, σύμφωνα με τη real, μοιράζονται εδώ και λίγους μήνες μια ισορροπημένη σχέση, αλλά επέλεγαν να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Γι' αυτό και ήταν πολύ προσεκτικοί στις κοινές εμφανίσεις τους, παρ' όλο που η επαγγελματική τους συνύπαρξη τούς παρέχει, κατά κάποιον τρόπο, ένα ασφαλές «άλλοθι».
Πλέον, όμως, αποφάσισε να μην κρύβει τον έρωτά της και έτσι ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε με τον αγαπημένο της Τάσο.
Η στροφή της στην ηθοποιία υπήρξε κάθε άλλο παρά επιπόλαιη. Από τη στιγμή που το αποφάσισε, αποφοίτησε από τη δραματική σχολή «Εμπρός» και παρακολούθησε μια σειρά σεμιναρίων, μεταξύ των οποίων και το «Physical theatre» της ομάδας «SO7». Μέχρι τώρα την έχουμε απολαύσει στις ταινίες «Luton» και «Η καρδιά του κτήνους», στις σειρές «Κόκκινο δωμάτιο», «Άγρια παιδιά», «3ος νόμος», ενώ έχει δοκιμαστεί και σε ρόλο παρουσιάστριας στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Έχουμε και λέμε». Η «Γυναίκα με τα μαύρα» είναι η δεύτερη θεατρική της απόπειρα, μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της στην παράσταση «Λευτεριά στη Μήδεια».
Σύμφωνα με επιστήθιους φίλους της, η μελαχρινή καλλονή διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της. Από τη μια διευρύνει τους καλλιτεχνικούς της ορίζοντες, λαμβάνοντας αναγνώριση, από την άλλη απολαμβάνει την ευτυχία που της παρέχουν τόσο ο ρόλος της μητέρας όσο και ο γοητευτικός άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά. Δείτε το ζευγάρι σε πρόσφατες δημόσιες εξόδους τους στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved