Άννα Ανδριανού: «Ο σύζυγός μου είναι ο άντρας της ζωής μου»
Showbiz

Άννα Ανδριανού: «Ο σύζυγός μου είναι ο άντρας της ζωής μου»

Η Άννα Ανδριανού και ο σύζυγός της, Γιάννης Μπότσης είναι μαζί 18 χρόνια και όπως εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι είναι ο άντρας της ζωής της.

Δεν σου λείπει το να βρίσκεσαι μπροστά από την κάμερα;

«Θα παίξω στην αρχή του κύκλου, όπου θα ολοκληρωθεί και ο ρόλος της Άννας που υποδύομαι. Έχω χαρεί και τα δύο. Δεν το θεωρώ απαραίτητο να είμαι μπροστά στην κάμερα. Δεν έχω το άγχος της πρωταγωνίστριας. Το βρίσκω λίγο μονοεπίπεδο να παίζω μόνο ή να γράφω μόνο. Έτσι ήρθαν τα πράγματα, δεν τα επιδίωξα. Πριν από τις "Επιθυμίες" ήμουν στην Ιταλία και είχα έρθει αποφασισμένη να ασχοληθώ μόνο με το σενάριο. Ο Γιάννης μου πρότεινε να είμαι στις "Επιθυμίες" δύο μήνες πριν αρχίσουν τα γυρίσματα. Τότε δεν ήμασταν καν ζευγάρι».

Πώς κατάλαβες ότι θα ήταν ο ιδανικός άντρας για σένα;
Από μικρό παιδί ήμουν πολύ μοναχική. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν αρκετά μικρή. Είχα, βέβαια, τον αδελφό μου από τον δεύτερο γάμο του μπαμπά μου, αλλά δεν υπήρχε η "ολοκληρωμένη" οικογένεια. Κάπου ένιωθα λειψή. Είχα έμμονη ιδέα να βρω την αδελφή ψυχή μου. Έναν άνθρωπο που να εμπιστεύομαι απόλυτα, να αγαπάω απόλυτα, να με αποδέχεται και να τον αποδέχομαι. Ταλαιπωρήθηκα πολύ στην προσωπική μου ζωή, γιατί, όταν έχεις ένα τέτοιο ζητούμενο τρως τα μούτρα σου άσχημα. Δεν το έβαλα κάτω. Ο άντρας μου είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαστε μαζί 18 χρόνια και είμαστε καλύτερα απ ό,τι την πρώτη στιγμή».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved