Ναταλία Γερμανού: Υπήρξε ποτέ με κάποιον πολύ μεγαλύτερο άντρα;
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Υπήρξε ποτέ με κάποιον πολύ μεγαλύτερο άντρα;

Δεν το βρίσκει λίγο υποκριτικό η Ναταλία Γερμανού όταν όλοι σχολιάζουν το αν μια γυναίκα είναι μεγαλύτερη, ενώ αν είναι μεγαλύτερος ο άντρας δεν αφορά κανέναν;

«Δεν είναι τόσο θέμα υποκρισίας. Αν και μπαίνουμε στο 2015, στην Ελλάδα, σαν κοινωνία, είμαστε πολύ πιο έτοιμοι να δεχτούμε μια διαφορά ηλικίας 20 χρόνων όταν μεγαλύτερος είναι ο άντρας, αλλά δεν το δεχόμαστε όταν μεγαλύτερη είναι η γυναίκα, ακόμα κι αν δεν της πολυφαίνεται. Ίσως γιατί μας έχουν μεγαλώσει διαφορετικά. Και ο δικός μου ο μπαμπάς δέκα χρόνια μεγαλύτερος ήταν από τη μαμά μου, μην το πας μακριά. Αλλά δεν ενοχλώ ούτε κάνω κάτι ανήθικο. Για μένα ανηθικότητα είναι να μπεις ανάμεσα σε ένα παντρεμένο ζευγάρι, να χωρίσεις δύο ανθρώπους. Δεν είναι ανηθικότητα το να είσαι με έναν άντρα επειδή εκείνος το θέλει, εκείνος σε διάλεξε, εκείνος έκανε το πρώτο βήμα, κι ας είναι είκοσι τόσα χρόνια μικρότερός σου. Δεν του έβαλα το πιστόλι στον κρόταφο και του είπα: «Άκουσε, Μάνο Ιωάννου, διαλέγεις: θάνατο ή Ναταλία;». Στην αρχή με πείραζε ο σχολιασμός, αλλά τώρα το έχω αποδεχτεί. Κάποιοι άνθρωποι ενοχλούνται και είναι δικαίωμά τους, γιατί έτσι έχουν μεγαλώσει» τόνισε στο People.

-Υπήρξες ποτέ με κάποιον πολύ μεγαλύτερο;
«Ναι, όταν ήμουν 24, είχα για δύο μήνες σχέση με έναν άντρα που ήταν 45 χρόνων. Ήμουν πάρα πολύ γοητευμένη από εκείνον, αλλά δεν κράτησε πολύ.»

-Σε παλιότερη συνέντευξη είχες πει πως είχες μείνει έγκυος σε μικρή ηλικία και δεν κράτησες το παιδί. Υπάρχουν φορές που μετανιώνεις κοιτάζοντας πίσω;
«Όχι. Απαντώ γρήγορα, γιατί είναι η αλήθεια μου και όταν απαντάς ειλικρινά, η απάντηση σου βγαίνει γρήγορα. Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα, γιατί ήμουν 21 χρόνων, κάτι που σημαίνει πως θα είχα παιδί 28 χρόνων. Δεν το μετάνιωσα, όμως. Αυτό το βιολογικό ρολόι σε μένα κάποιος από εκεί ψηλά δεν το κούρδισε ποτέ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved