Ναταλία Γερμανού: «Τεχνικά ήμουν αμήχανη, δεν είχα βρει τον ρυθμό μου»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Τεχνικά ήμουν αμήχανη, δεν είχα βρει τον ρυθμό μου»

Η Ναταλία Γερμανού έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της στο Ε. Έμεινε ευχαριστημένη;

«Σιγά μη σου πω ότι έμεινα ευχαριστημένη! Πέρα από τα τεχνικά ήμουν και εγώ αμήχανη, δεν είχα βρει τον ρυθμό μου, είχα θεματάκια και με το μοντάζ. Ήταν απλώς μια συμπαθητική πρεμιέρα, σαν να είδατε ένα πιλοτικό επεισόδιο, πήρατε μια γεύση και τώρα πάμε κανονικά!» τόνισε στο TV Έθνος.

-Νομίζω ότι είχες στα σχέδια σου Ινα κάνεις κάποιο τηλεπαιχνίδι...
«Ναι, για φέτος είχα μια απίστευτα παιχνιδιάρικη διάθεση, ήρθα στο «Ε», ερωτεύτηκα την ιδέα του «Μη χανόμαστε» και έτσι το τηλεπαιχνίδι είπαμε να το παρουσιάσουμε αργότερα.»

- Πόσο εύκολο είναι να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο «εξαφανισμένο» από τα φώτα;
«Δεν είναι καθόλου εύκολο. Μπορεί, π.χ., να τηλεφωνήσεις εσύ στον άλλον με κάθε καλή πρόθεση κι εκείνος να σου απαντήσει ενοχλημένος πως δεν θεωρεί τον εαυτό του εκτός χώρου ή ξεχασμένο ή να πει «τώρα σας έπιασε ο πόνος και με θυμηθήκατε;». Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι που έρχονται με χαρά. Αυτή η νέα σου αρχή γίνεται μέσα από ένα νέο κανάλι που διεκδικεί μια σταθερή θέση στο τηλεκοντρόλ μας.»

- Αυτό σημαίνει πως εσύ δεν θα ασχοληθείς ιδιαίτερα με τα ποσοστά τηλεθέασης;
«Οχι, ποιος το λέει αυτό; Το ότι μπορεί να πάρεις τηλεοπτική «πάσα» 0,1%, δεν σημαίνει ότι άμα το πας 3% θα είσαι και ευχαριστημένος. Τηρουμένων των αναλογιών και της δυναμικής του «Ε», θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, όπως κάνω σε όλα τα κανάλια τόσα χρόνια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved