Μαρία Μπεκατώρου: «Φορολογούμαι και πληρώνω και νιώθω και αδικημένη»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Φορολογούμαι και πληρώνω και νιώθω και αδικημένη»

Το καλοκαίρι, η Μαρία Μπεκατώρου έκανε ένα νέο βήμα, επιχειρηματικό. Άνοιξε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, την οποία και «βάφτισε» η ίδια.

Η συγκεκριμένη λέξη σημαίνει «σαλόνι ψυχαγωγίας για φίλους» ή «χώρος υποδοχής». Ευρηματική ακόμα και εκεί. Ωστόσο, η κρίση την έχει επηρεάσει και γι' αυτό ελπίζει όλα να τελειώσουν. Και σύντομα. «Φυσικά και με έχει επηρεάσει η κρίση. Και φορολογούμαι και πληρώνω και νιώθω και αδικημένη. Θέλω να πιστεύω πως θα φτιάξουν τα πράγματα» τόνισε στο Secret.
Ο σύζυγός της, Αντώνης, τη στηρίζει και περνάει μια ήρεμη και χαρούμενη ζωή μαζί της. Δεν τσακώνονται, δεν κάνουν υστερίες, απλώς πότε-πότε διαφωνούν. «Εντάξει, μη φανταστεί ο κόσμος πως δεν λογομαχούμε ποτέ. Απλά, αυτά που φτάνουν στα όρια της ψυχεδέλειας ή στο να ανταλλάσσουμε βαριές κουβέντες εν βρασμώ εμείς δεν τα έχουμε. Εγώ είμαι πιο ήρεμη. Έχω μεγαλώσει σε σπίτι χωρίς εντάσεις, με μια γιαγιά που της έχω μοιάσει και η οποία έκανε τα πάντα να φαίνονται εύκολα. "Μόνο η υγεία να μας προβληματίζει πρέπει", μου έλεγε». Μετά από εμπειρίες ζωής, παθήματα, αλλά και απογοητεύσεις, έχει γίνει πιο σκληρή με τον εαυτό της. Δεν τον αφήνει να κάνει λάθη με τους ανθρώπους. Κάνει δεύτερες σκέψεις, έχει πιο σωστή κρίση: «Πλέον δεν κάθομαι να με πατήσει κάποιος. Παλιά έφτανα στα όρια αυτά. Καθόμουν λίγο παραπάνω κάποιος να με πατήσει. Τώρα το αντιλαμβάνομαι λίγο πιο νωρίς και δεν το αφήνω». Η Μαρία προσέχει τον εαυτό της, θέλει να είναι όμορφη και εδώ και μερικά χρόνια κάνει μπότοξ, ενώ μιλάει άνετα γι' αυτό: «Είναι αστείο να κάνεις κάτι και να φαίνεται και να μην το παραδέχεσαι. Εγώ κάνω μπότοξ από τα 33 μου. Βλέπω γυναίκες παραμορφωμένες... Μετά σε παίρνει η μπάλα, θες κι άλλο... Εγώ θέλω μόνο αυτά που ξέρω και κάνω χρόνια. Τα χειρουργεία τα φοβάμαι, αλλά, αν δεν μου άρεσε κάτι πάνω μου, κάτι θα έκανα, χωρίς να παραμορφωθώ. Του Αντώνη του αρέσει που περιποιούμαι τον εαυτό μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved