Είναι DJ και… «ιπτάμενη»
Showbiz

Είναι DJ και… «ιπτάμενη»

Η Άντζελα Παντελή είναι ραδιοφωνική παραγωγός και dj με διεθνείς περγαμηνές, που ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, διαγωνίστηκε πριν από λίγες μέρες στο Παγκόσμιο Τουρνουά Εναέριου Χορού, το οποίο διεξήχθη για ακόμη μία χρονιά στο Χονγκ Κονγκ, και κατέκτησε την τρίτη θέση.

«Ο εναέριος χορός μπήκε στη ζωή μου τυχαία και αναπάντεχα το 2012, στη Νέα Υόρκη» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα και συνέχισε: «Πήγαινα στη σχολή Body and Pole, όπου μάθαινα χορό στον στύλο, και κάποια στιγμή είδα ότι πρόσθεσαν στο πρόγραμμα νέες τάξεις εναέριων πανιών και κρίκου. Δοκίμασα και εκστασιάστηκα! Πωρώθηκα τόσο πολύ που άρχισα καθημερινές προπονήσεις τριών ωρών. Πλέον χορεύω επαγγελματικά και διδάσκω όταν έρχομαι στην Ελλάδα στο Venus Athens Pole Dance».
«Είναι πολλές οι δυσκολίες και δεν σχετίζονται μόνο με τον αθλητή και τις επιδόσεις του, αλλά και με την εγκατάσταση του εξοπλισμού! Ειδικά το δεύτερο το έχω καταλάβει καλά αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στο Ομάν και δεν μπορούμε να βρούμε ένα μέρος για να κρεμάσω τα πανιά και τον κρίκο μου. Το rigging, δηλαδή το κρέμασμα του εξοπλισμού στο ταβάνι ή σε μεταλλικές βάσεις είναι πολύ σημαντική υπόθεση για την ασφάλεια του εναέριου χορευτή. Κανείς δεν θέλει να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση εκείνων των δύσμοιρων χορευτών που έπεσαν από ύψος 15 μέτρων μπροστά στο κοινό πέρσι σε μια παράσταση στη Νέα Υόρκη επειδή έσπασε ο γάντζος. Για μένα λοιπόν η ασφάλεια παίζει πρωταρχικό ρόλο και γι' αυτό απαιτείται σκληρή προπόνηση, ώστε να αποκτήσεις μεγάλη μυϊκή δύναμη για να μπορείς να κρεμιέσαι στον αέρα κάνοντας τούμπες και φιγούρες. Για τον αθλητή είναι δύσκολο και το κομμάτι της αντοχής, δηλαδή να μπορεί να χορεύει ασταμάτητα για επτά λεπτά χωρίς να πατήσει το έδαφος».
Η Άντζελα δεν φοβάται τα ύψη. «Γενικά δεν έχω φοβίες. Πάντοτε όμως υπάρχει λίγο άγχος, γεγονός που οφείλεται σε ένα ατύχημα που πήγα να πάθω, αλλά τελικά το απέφυγα χάρη στην ψυχραιμία μου και την εμπιστοσύνη που έχω στον εαυτό μου και στη δύναμη του σώματός μου. Κατά τη διάρκεια παράστασης με τον Αντώνη Ρέμο στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Μάιο, ενώ χόρευα στα 10 μέτρα ύψος, βγήκε ο αριστερός μου ώμος! Ευτυχώς πρόλαβα να πιάσω τα πανιά με το δεξί χέρι, αλλιώς θα έπεφτα πάνω στον κόσμο και στα τραπέζια με τα γυάλινα ποτήρια! Σταμάτησα τη χορογραφία και κατέβηκα ήρεμα και ψύχραιμα σαν να μη συνέβη τίποτα, διότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θέλεις να τρομοκρατήσεις το κοινό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved