Γιώργος Παπαδόπουλος: «Έκανα σκοπιά κι έβλεπα να περνούν στα Κατεχόμενα οι Τούρκοι. Ήταν τραγικό!»
Showbiz

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Έκανα σκοπιά κι έβλεπα να περνούν στα Κατεχόμενα οι Τούρκοι. Ήταν τραγικό!»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία και ήρθε στην Ελλάδα στα 20 του, έχοντας ήδη τρεις χρυσούς δίσκους στην Κύπρο.

«Ήρθα στην Αθήνα μόλις τελείωσα τη στρατιωτική μου θητεία στην Κύπρο, που διήρκεσε 25 μήνες. Υπηρέτησα μάλιστα κανονικότατα, παρά το γεγονός πως ήμουν γνωστός. Είμαι πάρα πολύ πατριώτης. Στην Κύπρο μεγαλώνεις μέσα από ιστορίες της οικογένειάς σου, σχεδόν όλοι είναι πρόσφυγες που έχασαν τις περιουσίες και τις ζωές τους. Θα ήταν άδικο να μην πάω κανονικά φαντάρος. Ήμουν στη σειρά των φαντάρων που άνοιξαν τα οδοφράγματα στην κατεχόμενη Κύπρο. Έκανα σκοπιά κι έβλεπα να περνούν στα Κατεχόμενα οι Τούρκοι. Ήταν τραγικό! Οι Κύπριοι, ως λαός, είμαστε πολύ δυνατοί και το έχουμε αποδείξει με την ανάπτυξη που είχαμε μετά από πόλεμο. Πονάω, όμως, πολύ όταν κάνω αυτή τη συζήτηση, γιατί αισθάνομαι πως η Κύπρος είναι το εύκολο θύμα. Πρώτα με τους Άγγλους, μετά με τους Τούρκους» τόνισε στο People.
Το Μάρτιο του 2013, ένα νέο πλήγμα, αυτή τη φορά οικονομικό, ήρθε να «χτυπήσει» την Κύπρο και τον ρωτάω αν κι εκείνος έχασε χρήματα από το κούρεμα στις τραπεζικές καταθέσεις. «Δεν είχα ποτέ χρήματα για να χάσω. Δεν έχω κάνει περιουσία. Το μόνο που μου ανήκει είναι ένα καλό αυτοκίνητο, που το αγόρασα μετά από επτά χρόνια σκληρής δουλειάς. Δεν μπορώ να διαχειριστώ καλά τα χρήματα που βγάζω, προσπαθώ να είμαι συνεπής με τους λογαριασμούς μου και τα υπόλοιπα τα σκορπάω, για να περνάω καλά με τους φίλους μου. Είμαι από φτωχή οικογένεια κι έχω μάθει και στα λίγα και στα πολλά. Όταν ήρθα στην Αθήνα, είχα 500 ευρώ για να περάσω μέχρι να βρω δουλειά. Ο συνεργάτης μου, Νικόλας Νικολάου, με ώθησε να μετακομίσω στην Αθήνα για να προσπαθήσω να κάνω καριέρα. Και τελικά δικαιώθηκε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved