Πέμυ Ζούνη: «Έχω χάσει από οικονομικής πλευράς»
Showbiz

Πέμυ Ζούνη: «Έχω χάσει από οικονομικής πλευράς»

Η Πέμυ Ζούνη ως καλλιτεχνική διευθύντρια και επιχειρηματίας, έχει αναλάβει την ευθύνη και στο Converto De Arte.

«Εκεί η συμμετοχή μου είναι πραγματικά αναπόφευκτη. Επιμελούμαι παραστάσεις και γενικώς επιλέγω τι θα ενταχθεί στο πρόγραμμα. Η ανάμειξη μου είναι πιο ενεργή και απαιτεί μια διαρκή ενασχόληση, καθώς δεν είναι αμιγώς θεατρικός χώρος. Το θέμα της επιχείρησης εμπεριέχει ένα μόνιμο άγχος. Δεν μετάνιωσα βέβαια ποτέ για την απόφαση μου, αλλά εν γνώσει μου βαδίζω σε τεντωμένο σχοινί. Αυτή η δουλειά απαιτεί να έχεις τη χάρη του ακροβάτη» τόνισε στο ΟΚ.

-Επιλέγεις έργα που μιλούν για τη σκληρή πραγματικότητα. Είσαι απαισιόδοξη;
«Δεν τα επιδίωξα αλλά με ελκύουν, και προφανώς δεν είναι τυχαίο. Γενικά είμαι αισιόδοξη. Η αλήθεια είναι ότι η ωρίμανση και η γνώση αφαιρούν ένα κομμάτι της αισιοδοξίας σου. Πιστεύω όμως πως αν δεχτείς ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο, μένει η πίστη ότι μπορείς να αλλάξεις το περιβάλλον σου μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι σου. Καθένας μας μπορεί να προτείνει τον σεβασμό, τη γενναιότητα ή την τιμιότητα του σε οτιδήποτε κάνει. Εγώ το κάνω στο θέατρο.»

-Δεν βγήκες ποτέ χαμένη από την τιμιότητα σου;
«Εξαρτάται τι εννοούμε όταν λέμε «χαμένος». Δεν θεωρώ ότι έχω χάσει ποτέ από αυτό, αν και έχω χάσει από οικονομικής πλευράς. Έχω ψηλά τον πήχη και το στίγμα μου είναι συγκεκριμένο στον χώρο αυτό. Βλέπω ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται θερμά και κάνει πολύ προσεκτικές επίλογες, ώστε να πιάσουν τόπο τα χρήματα του. Η επιβράβευση είναι πάντα σημαντική.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved