Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Λίγο τα χαστούκια που έφαγα, λίγο τα χρόνια που περνάνε, ωρίμασα»
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Λίγο τα χαστούκια που έφαγα, λίγο τα χρόνια που περνάνε, ωρίμασα»

Δεύτερη χρονιά με δική της εκπομπή στον Alpha. Πώς αισθάνεται φέτος στο «Happy day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

«Πολύ χαρούμενη, τυχερή και ευγνώμων που συνεχίζουμε με την ίδια δυναμική για δεύτερη χρονιά. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω. Βρίσκομαι σε μια πολύ όμορφη επαγγελματική στιγμή, αλλά οι καθημερινές υποχρεώσεις μου, σε συνδυασμό με τα παιδιά, δε μου αφήνουν περιθώρια να την απολαύσω» τόνισε στο Hello.

- Το «Happy day» είναι η καλύτερη επαγγελματική σου στιγμή;
«Ναι. Είμαι στην πιο ολοκληρωμένη και ώριμη φάση μου, μέχρι τώρα τουλάχιστον, γιατί παρουσιάζω μια εκπομπή για την οποία είμαι περήφανη. Νιώθω πολύ καλά με την ομάδα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με το προϊόν που βγαίνει προς τα έξω, με την υποστήριξη που έχω από το σταθμό, αλλά και από τον κόσμο. Απ' όλες τις απόψεις, είναι μια πολύ καλή μου στιγμή. Σ' όλες τις δουλειές μου έχω περάσει καλά, όμως πάντα υπήρχε μια μικρή παραφωνία. Τώρα, επιτέλους, είναι όλα καλά.»

-Γιατί πιστεύεις ότι ίσως άργησε να έρθει για σένα αυτή η καλή στιγμή επαγγελματικά;
«Δεν αισθάνομαι ότι άργησε. Πολλές φορές δουλεύεις πολύ, επικεντρώνεσαι στους στόχους σου και περιμένεις να έρθει κάτι καλύτερο, αλλά, δυστυχώς, δεν έρχεται ποτέ. Ίσως ήμουν κι εγώ σε φάση να τη δεχτώ τώρα. Η καλή στιγμή για μένα επαγγελματικά ήρθε όταν αποφάσισα ότι η δουλειά δεν είναι πάνω απ' όλα, κι έβαλα ως προτεραιότητα στη ζωή την οικογένεια μου. Μέχρι και λίγο πριν παντρευτώ, η δουλειά για μένα ήταν το «Α» και το «Ω». Η φιλοδοξία μου, το ψώνιο μου να πετύχω ήταν πολύ έντονα. Λίγο τα χαστούκια που έφαγα, λίγο τα χρόνια που περνάνε, ωρίμασα και είδα τα πράγματα διαφορετικά. Το βασικό στοιχείο, όμως, που θεωρώ ότι με άλλαξε σ' όλα τα επίπεδα, είναι το γεγονός ότι γνώρισα έναν άνθρωπο που με βοήθησε να δω τον κόσμο με άλλα μάτια και μαζί να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα.¨

- Θεωρείς ότι κέρδισες το στοίχημα της προ-ηγούμενης σεζόν;
«Εκ του αποτελέσματος, νιώθω ότι το κερδίσαμε. Δε μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Ανέκαθεν θεωρούσα ότι πρέπει να είσαι σεμνός στην επιτυχία, όπως δεν πρέπει να ψάχνεις μια σπηλιά για να κρυφτείς στην αποτυχία. Όλα παλεύονται κι όλα αλλάζουν. Τα νού-μερα τηλεθέασης είναι με το μέρος μας, όμως δεν εφησυχάζουμε.»

- Παρακολουθείς τα νούμερα τηλεθέασης;
«Για να είμαι ειλικρινής, όταν για αρκετούς μήνες πηγαίνεις καλά σε τηλεθέαση, έχεις μια ηρεμία, γιατί νιώθεις ότι η εκπομπή έχει στρώσει κι έχει πάρει το δρόμο της. Κάθε μέρα, όμως, μέχρι ν' ακούσω ότι πήγαμε και πάλι καλά, έχω ένα μικρό καρδιοχτύπι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved