Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με λυπεί η γνωστή αντίδραση που έχουμε δυστυχώς στην Ελλάδα»
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με λυπεί η γνωστή αντίδραση που έχουμε δυστυχώς στην Ελλάδα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την πρώτη της συγγραφική απόπειρα. Πώς πήρε την απόφαση να γράψει το βιβλίο της;

«Επειδή ήθελα να κάνω κάτι δημιουργικό στον ελεύθερο χρόνο μου. Δε σκεφτόμουν να το εκδώσω. Το έγραφα περίπου πέντε χρόνια, αλλά όχι συστηματικά» τόνισε στο Hello.

-Θα ήθελες να γράψεις κι άλλο;
«Όταν το τελείωσα, η Νάγια ήταν δύο μηνώνν και η Μαίρη δεν υπήρχε στη ζωή μου. Τότε ήταν πολύ πιο εύκολο να γράψω, γιατί είχα περισσότερο χρόνο. Τώρα, όσο χρόνο έχω τον αφιερώνω στις κόρες μου και στον Θέμη. Ήδη λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι με τις υποχρεώσεις μου στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, κι έχω τύψεις. Αν έβαζα και κάτι άλλο στην καθημερινότητα μου, όπως το να γράψω ένα δεύτερο βιβλίο, δε θα έμενε καθόλου χρόνος για την οικογένεια μου»

- Πώς είδες την αντίδραση ορισμένων σχετικά με τη συγγραφική σου δραστηριότητα;
«Αναμενόμενη. Θεωρώ ότι όταν γίνεται ντόρος για κάτι, είναι δεδομένο ότι κάποιοι θα το αντιμετωπίσουν χαλαρά, άλλοι με χιούμορ και κάποιοι θα το κρίνουν αρνητικά. Το δέχομαι. Αυτό που με λυπεί είναι η γνωστή αντίδραση που έχουμε δυστυχώς στην Ελλάδα, να καταδικάζουμε κάτι πριν ακόμα το δούμε ή το διαβάσουμε, επειδή απλώς δεν πιστεύουμε ότι η Τσιμτσιλή, για παράδειγμα, μπορεί να γράψει βιβλίο. Προσωπικά, εστιάζω στο θετικό του όλου πράγματος. Χαίρομαι που καθημερινά λαμβάνω στα social media φωτογραφίες και όμορφα λόγια από κυρίες απ' όλη την Ελλάδα, οι οποίες διαβάζουν το βιβλίο μου. Είναι συγκινητικό και λυτρωτικό να ξέρεις ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματα σου ταξιδεύουν και αγγίζουν κι άλλες ψυχές.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved