Χριστίνα Πολίτη: «Το ανελέητο κυνήγι του πλούτου και του κοινωνικού status ήταν κουραστικό»
Showbiz

Χριστίνα Πολίτη: «Το ανελέητο κυνήγι του πλούτου και του κοινωνικού status ήταν κουραστικό»

Με τους άντρες πως τα πάει η Χριστίνα Πολίτη; Είναι... ερωτιάρα;

«Δεν μου αρέσει αυτή η λέξη ούτε νομίζω ότι είμαι αυτό το πράγμα. Εχω λίγο αντρική συμπεριφορά στα ερωτικά μου και μεγάλη ανεξαρτησία. Είμαι πολύ περήφανη για τους πρώην μου και δεν έχω βγει ποτέ με κάποιον άνθρωπο για το συμφέρον. Αν ήθελα θα μπορούσα να είχα παντρευτεί έναν πολύ πλούσιο άντρα και να μένω σε σπιταρόνες, να αγοράζω ακριβά κοσμήματα, να κλείνω τα μάτια μου σε ό,τι με ενοχλεί και να πείθω τον εαυτό μου ότι είμαι ευτυχισμένη επειδή είμαι η κυρία κάποιου. Τα βαριέμαι όλα αυτά και από την εμπειρία μου, προκαλούν βαριές καταθλίψεις» τόνισε στο You.

-Πόσων ετών παντρεύτηκε»;
«Ήμουν 22, μικρή εγώ, μικρότερος κι αυτός έναν χρόνο... Ο David είναι εβραϊκής-αιγυπαακής καταγωγής και τότε από τους πιο hot εργένηδες του Λονδίνου! Μετακομίσαμε στη Γενεύη όπου δούλευε σε μια μεγάλη τράπεζα και αποκτήσαμε έναν γιο, τον Νίκο. Χωρίσαμε μετά από τέσσερα περίπου χρόνια. Η Γενεύη ήταν μια πανέμορφη πόλη χωρίς ψυχή όμως. Επέστρεψα άρον-άρον στην Ελλάδα, καθώς εκεί πνιγόμουν. Αν θυμάμαι καλά είπα στη μαμά μου και στην κολλητή μου, τη Μαρούσκα, να μου στείλουν τα πράγματα μου πίσω!»

-Ο άνδρας σου σε καταπίεζε;
«Όχι σαν προσωπικότητα αλλά αυτό το ανελέητο κυνήγι του πλούτου και του κοινωνικού status ήταν κουραστικό - τώρα πλέον ανυπόφορο. Δεν ταιριάζαμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved