Στέλιος Κρητικός: «Έχω χάσει δουλειά επειδή δεν ενέδωσα σε σεξουαλική πρόταση»
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: «Έχω χάσει δουλειά επειδή δεν ενέδωσα σε σεξουαλική πρόταση»

O Στέλιος Κρητικός έχει ένα πολύ ωραίο και γυμνασμένο σώμα. Πότε συνειδητοποίησε ότι το σώμα του μετράει;

«Όταν έκανα το «Naked Boys».Ήταν μια παράσταση με τρομακτικς δυσκολίες. Χόρευα, τραγουδούσα, έπαιζα και το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που με ρωτούσαν στις συνεντεύξεις ήταν για το σώμα μου. Στην αρχή και πάνω στην κούραση προσπαθούσα να τους πείσω ότι έχω κι άλλα πράγματα να δείξω. Όταν συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι το παιχνίδι και είδα τη δύναμη του γυμνού είπα στον εαυτό μου: «Εδώ έχεις ένα πολύ δυνατό "κοστούμι" που μπορεί να σου δώσει δουλειές και να σε βοηθήσει. Αυτό που έχεις πρέπει να το κάνεις καλύτερο». Έδωσα το περιθώριο των τριών χρόνων για να φτιάξω το σώμα μου» τόνισε στο You.

-Σ' την έχει πέσει άντρας;
«Μου έχει συμβεί. Όταν λες στον άλλον ότι δεν ενδιαφέρομαι, σταματάει εκεί. Έχω χάσει δουλειά, όμως, επειδή δεν ενέδωσα.»

-Ασχολούμενος με τον αθλητισμό έχει χρειαστεί ποτέ να πάρει κάποια ουσίες;
«Είμαι κάθετος σ' αυτό. Ποτέ δεν πήρα, ποτέ δεν με ενδιέφερε και το πρώτο πράγμα που λέω σε παιδιά που μπαίνουν σε αυτήν τη διαδικασία, γιατί θέλουν γρήγορα αποτελέσματα, είναι να ακούνε το σώμα τους... Αν προσπαθούν με λάθος τρόπους να δείξουν ότι είναι γυμνασμένοι, αυτό είναι μια «φούσκα» που σύντομα θα σπάσει. Ζουν ένα ψέμα!

-Σου έχουν όμως προσφέρει;
«Ήμουν σε αποστολή με ομάδα και το πρωί που ξυπνούσαμε για να πάμε στην προπόνηση πίναμε-γάλα. Μετά από δύο μέρες άρχισα να έχω αφόρητους πόνους και φοβήθηκα ότι έχω σκωληκοειδίτιδα. Ρώτησα τον γυμναστή και μου αποκάλυψε ότι δεν ήταν ακριβώς γάλα αλλά είχε και διάφορα συμπληρώματα όπως ταυρίνη!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved