Χρήστος Σπανός: «Δεν μπαίνω καθόλου στη διαδικασία τι θα μου πει ο ένας και τι ο άλλος»
Showbiz

Χρήστος Σπανός: «Δεν μπαίνω καθόλου στη διαδικασία τι θα μου πει ο ένας και τι ο άλλος»

Είναι ηθοποιός και μάλιστα πολύ γνωστός και αγαπητός. Πώς και αποφάσισε να πάει στο «DWTS» ο Χρήστος Σπανός;

«Υπήρχε ένα φλερτ τα τελευταία δύο χρόνια. Μου άρεσε σαν κόνσεπτ έτσι όπως το παρακολουθούσα και φανταζόμουν τον εαυτό μου μέσα σε αυτό. Ο χορός μου άρεσε πάντα, είναι κάτι που με συγκινεί. Περιγράφονται όλα τα συναισθήματα μέσα από το σώμα, και αυτό είναι πάρα πολύ δυνατό. Η αδρεναλίνη μου ανεβαίνει στα 100, όταν βλέπω χορό» τόνισε στο Λοιπόν.

-Μαθήματα χορού είχες κάνει;
«Ποτέ, μόνο για τις ανάγκες των παραστάσεων έχω συνεργαστεί με χορογράφους, για συγκεκριμένες χορογραφίες που έπρεπε να κάνω επί σκηνής. Αυτό όμως απέχει μακράν. Έχω βέβαια την αίσθηση του ρυθμού, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό.»

-Η παρτενέρ σου, Μαρία Αντιμισάρη, είναι αυστηρή μαζί σου;
«Ναι, και καλά κάνει! (Γέλια.)»

-Η κριτική σε αγχώνει;
«Όχι, δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές προσωπικότητες, που θα μου πουν κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσω, αλλά δεν μπαίνω καθόλου στη διαδικασία τι θα μου πει ο ένας και τι ο άλλος.»

-Την υπερέκθεση που συνήθως ακολουθεί τη φοβήθηκες;
«Επειδή δεν είμαι αυτής της λογικής, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Νομίζω ότι εμείς τα δημιουργούμε όλα αυτά. Εν αγνοία σου δεν γίνεται, αυτό θέλω να πιστεύω. Εγώ πάω εκεί γιατί μου αρέσει ο χορός και το βλέπω και σαν κάτι που θα με εξελίξει και στη δουλειά μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να εξελιχθώ, να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο, για να μπορέσω να μάθω πιο πολλά πράγματα, να το γευτώ όλο αυτό και από εκεί και πέρα το παίρνω πολύ χαλαρά, γιατί, αν το πάρεις πιο σοβαρά, φαντάζομαι ότι θα είναι και ψυχοφθόρο.»

- Η κόρη σου τι σου λέει;
«Της Μαρίνας της άρεσε το σόου και πάντα μου έλεγε: «Γατί δεν πας κι εσύ, μπαμπά;» Ζει όλη αυτή την προετοιμασία, το άγχος, περιμένει το live και μου λέει: «Μόνο ένα παιδί μπορεί να σε καταλάβει, είναι σαν το σχολείο όταν γράφουμε τεστ!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved