Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Μέσα μου στο τέλος της ημέρας νιώθω πολύ καλά»
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Μέσα μου στο τέλος της ημέρας νιώθω πολύ καλά»

Για τα σχόλια που ακούει από τον κόσμο, όταν την συναντούν στον δρόμο αλλά και πώς τα ΜΜΕ έχουν επηρεάσει την εικόνα της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.


Ο κόσμος τι σου λέει όταν σε πλησιάζει; «Κυκλοφορώ αρκετά, βγαίνω, συναντώ κόσμο και εισπράττω πολύ θετικά σχόλια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχω την ίδια αντιμετώπιση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να σου πει ό,τι θέλει γιατί δεν υπάρχει άμεση επαφή, δεν σε έχει απέναντι του εκείνη την ώρα και κρύβεται εκ του ασφαλούς πίσω από ένα προφίλ που δεν ξέρεις κιόλας εάν είναι αληθινό ή όχι. Είναι αλλιώς όμως όταν κάποιος σε βλέπει από κοντά. Σε γενικές γραμμές, ο κόσμος με αγκαλιάζει και με ενθαρρύνει να συνεχίσω. Δεδομένης της όλης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, ο κόσμος πιστεύω ότι είναι δίπλα μου και με στηρίζει»


Εννοείς την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε σχέση με τα όσα γράφονται για εσένα στα ΜΜΕ; «Ναι»


Πού πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό; «Δεν έχω βρει την αιτία. Οι άνθρωποι που μετρούν πολλά χρόνια στην τηλεόραση και έχουν μεγάλη πείρα μου λένε ότι έτσι γινόταν πάντα με όσους βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους. Βέβαια η δική μου περίπτωση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, ωστόσο εκείνοι που γνωρίζουν καλά με διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για κάτι προσωπικό, αλλά είναι σύνηθες ένας νέος άνθρωπος στο ξεκίνημα του να δέχεται τέτοια πυρά»


Σε στεναχωρεί όλο αυτό, σε προσβάλλει, σε ενοχλεί;
«Δεν αφήνω να με επηρεάσουν αυτές οι καταστάσεις. Μέσα μου στο τέλος της ημέρας, νιώθω πολύ καλά. Δουλεύω πάρα πολύ, το παλεύω, δίνω το 100% του εαυτού μου και συνεχίζω. Θα με στεναχωρούσε αν ένιωθα ότι δίνω λιγότερα από όσα πρέπει. Επειδή όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ακούω όλα τα σχόλια είτε είναι καλοπροαίρετα είτε κακοπροαίρετα. Προσπαθώ να μη με στενοχωρούν, κάποια από αυτά τα αποδέχομαι, κάποια άλλα με βάζουν σε σκέψεις. Από την κριτική πάντα μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Είμαι άνθρωπος που θα ακούσω γνώμες. Από τους συνεργάτες μου μέχρι τους φίλους μου ή την οικογένεια μου», αποκαλύπτει η ίδια στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved