Η ατάκα του Καβατζίκη που θα συζητηθεί: «Η Φαίη είναι κοριτσάκι ακόμη, θα κάνουμε παρέα μόλις μεγαλώσει»
Showbiz

Η ατάκα του Καβατζίκη που θα συζητηθεί: «Η Φαίη είναι κοριτσάκι ακόμη, θα κάνουμε παρέα μόλις μεγαλώσει»

Ο Άρης Καβατζίκης είναι μέλος της παρέας του Πρωινό και είναι σίγουρα από τους ανθρώπους που γνωρίζει λίγο καλύτερα την Φαίη Σκορδά.

Μπορεί λοιπόν να έχει μια γνώμη για εκείνη που αφορά τον χαρακτήρα της όχι μόνο γι' αυτό που βλέπουν οι τηλεθεατές, αλλά και... πίσω από τις κάμερες.

-Έχεις δουλέψει πολλά χρόνια στην τηλεόραση ποια ήταν η χρονιά που την ευχαριστήθηκες περισσότερο, πέρασες καλά και ένιωθες 100% ο εαυτός σου;
«Η φετινή. Είναι η μόνη που χρονιά που νιώθω ότι είμαι εγώ, και δεν πιέζομαι να πω πράγματα που δεν επιθυμώ. Τα τρία χρόνια που πέρασα δίπλα στην Ελένη ήταν πραγματικό σχολείο για το "τέρας" που λέγεται τηλεόραση, αλλά δεν ήμουν εγώ. Ένιωθα ότι πρέπει να με αγαπάει η Ελένη, ότι οφείλω να είμαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Θέλω να σου πω ότι στο δοκιμαστικό που είχαμε κάνει τότε, είχα περάσει εκπληκτικά. Με είχε πάρει η Ελένη το ίδιο βράδυ και μου είπε "δεν θέλω να αλλάξεις τίποτε. Να παραμείνεις όπως σήμερα στο δοκιμαστικό" και εγώ είχα πάθει πλάκα. Απλώς, όταν είσαι στον αέρα, υιοθετείς συμπεριφορές που εμμέσως σου επιβάλλονται ως δια μαγείας, επειδή νιώθεις ότι πρέπει να ομογενοποιηθείς με τους υπόλοιπους. Να μιλάς μόνο όταν μιλάνε και οι άλλοι. Να κάνεις παύσεις όταν κάνουν και οι άλλοι. Να γελάς με ό,τι γελάνε και οι άλλοι. Μακάρι να την ξανασυναντούσα τηλεοπτικά σήμερα την Ελένη. Θα ήμουν άλλος. Κυριολεκτικά!» τόνισε στο protothema.gr
-Αν έπρεπε να διαλέξεις Γιώργο Λιάγκα ή Φαίη Σκορδά ποιον θα διάλεγες και γιατί;
«Ωχ... Κοίτα, την συμπαθώ πολύ τη Φαίη, αλλά με το Γιώργο νιώθω ότι έχω συναντήσει μετά από χρόνια, τον παλιό μου καλό συμμαθητή, ο οποίος είναι και λίγο γκρινιάρης - όπως κι εγώ - και λίγο εγωιστής - όπως κι εγώ - και πειραχτήρι - όπως κι εγώ! Κάνω καλή παρέα μαζί του. Η Φαίη είναι κοριτσάκι ακόμη, θα κάνουμε παρέα μόλις μεγαλώσει.»

-Φέτος δείχνεις πιο απελευθερωμένος και για κάποιους που σε γνωρίζουν είσαι ο εαυτός σου περισσότερο Άρης Καβατζίκης. Τι σε απελευθέρωσε;
«Ο Γιώργος και η Φαίη φέρονται στους συνεργάτες τους, σαν να ήταν το φλερτ τους. Μην το παρεξηγήσεις. Εννοώ ότι σου δείχνουν ότι σε θέλουν, ότι σε εκτιμούν, ότι σε ξεχωρίζουν. Και αυτό είναι η μεγάλη τους μαγκιά! Λίγοι το κάνουν. Γι' αυτό είμαι ο εαυτός μου. Κι όλα αυτά σε συνάρτηση με το γεγονός ότι η Έλενα Μακρή με εμπιστεύτηκε για ακόμη μία φορά, αναθέτοντάς μου τη διεύθυνση σύνταξης του περιοδικού Hello! Στα 43 μου ξέρω πλέον καλά που πατάω και πως βαδίζω.»

-Σε ενόχλησε όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε αποκάλεσε «Το μπρελόκ της Μενεγάκη»;
«Καθόλου. Εγώ την Ελένη την αγαπάω και ξέρω πολύ καλά τους λόγους, γιατί μου έχει φερθεί "σπαθί" όταν τη χρειάστηκα. Σκέψου, όμως, να του απαντούσα κι εγώ "κι εσύ ήσουν το μπρελόκ του Λιάγκα και της Σκορδά". Θα το αντιμετώπιζε κι εκείνος με χιούμορ, όπως έκανα εγώ; Ελπίζω πως ναι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved