Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη δηλώνει: «Είναι χάρμα η Ελένη. Τρελαίνεσαι μαζί της»
Showbiz

Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη δηλώνει: «Είναι χάρμα η Ελένη. Τρελαίνεσαι μαζί της»

Έχει δουλέψει μαζί της και έχει αποτελέσει μέλος της παρέας της στην εκπομπή της. Τι είναι αυτό που αγαπά στην Ελένη Μενεγάκη;

«Το ότι ήταν εκεί όταν τη χρειάστηκα. Το εξώφυλλο στο People - μετά από απουσία 2,5 χρόνων - πριν από ενάμιση χρόνο το έκανε αποκλειστικά και μόνο για μένα, για να με στηρίξει στη νέα μου τότε θέση. Αυτό δεν το ξεχνάω. Ακόμη θυμάμαι, επίσης, τον τρόπο που η Ελένη νοιάζονταν για μένα. Για το αν περνάω καλά στην Αθήνα, για την προσωπική μου ζωή, για όλα. Είναι τυχεροί όσοι την έχουν φίλη, γιατί όταν ανοίγεται, είναι χάρμα η Ελένη. Τρελαίνεσαι μαζί της» τόνισε στο protothema ο Άρης Καβατζίκης.

-Είναι φανερή η στήριξη της Ελένης Μενεγάκη στον Μάρκο Σεφερλή σε ενοχλεί;
«Τώρα, για να λέμε την αλήθεια αν όντως συμβαίνει, προφανώς γίνεται, γιατί δεν ήταν λίγες οι φορές που η φετινή μου τηλεοπτική παρέα υπήρξε άδικη με την Ελένη. Άνθρωπος είναι κι αυτή και προφανώς θίχτηκε. Θυμάμαι ένα ταξίδι στις Μαλδίβες, ένα φουλάρι και ένα καπέλο της Ελένης, κάτι σχόλια περί "αρπαχτών". Ε, αν αρπάχτηκε η Ελένη, καλά έκανε.»

-Τι άλλο θα σε ενδιέφερε να κάνεις στην τηλεόραση; Έχεις σκεφτεί κάποιο κόνσεπτ δικής σου εκπομπής;
«Θα μου άρεσε πολύ να κάνω συνεντεύξεις με ανθρώπους του θεάτρου και του σινεμά. Αυτούς τους ανθρώπους αγαπάω και εκτιμώ. Με αυτούς έχω μεγαλώσει. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν εδώ και χρόνια τα περιοδικά στη ζωή μου και έτσι τους ανθρώπους που επιθυμούσα να συναντήσω, τους συνάντησα. Εάν πάντως σήμερα είχα μόνο ως αντικείμενο εργασίας τα κορίτσια με τις τρέσες της τηλεόρασης, θα είχα τινάξει τα μυαλά μου στον αέρα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved