Αλίκη Κατσαβού: «Ζώντας με τον Βουτσά ξεχνάς την ηλικία του»
Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: «Ζώντας με τον Βουτσά ξεχνάς την ηλικία του»

Η Αλίκη Κατσαβού σε συνέντευξή της μίλησε για την σχέση της με τον Κώστα Βουτσά.

Σε ενοχλεί που λένε «το κορίτσι του Βουτσά»;

«Κοίτα στην αρχή που έβλεπα στο internet να γράφονται διάφορα για μένα επειδή δεν ήμουν συνηθισμένη, με πείραξε και λίγο στενοχωρήθηκα, γιατί δεν ήμουν εγώ αυτό που περιέγραφαν. Μετά το φιλοσόφησα και κατάλαβα πως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους ούτε και να πορευόμαστε στη ζωή μας με τα "πρέπει" και τα "θέλω" των άλλων".

Σε φόβισε η διαφορά ηλικίας;

«Όχι καθόλου, πρέπει να σου πω ότι πριν γνωρίσω τον Κώστα ήμουν παντρεμένη με έναν άντρα 30 χρόνια μεγαλύτερο... Τον Τάκη Χρυσούλη, ηθοποιό και συγγραφέα και έμεινα πολύ νέα χήρα».

Δεν θέλεις να κάνεις μια οικογένεια με έναν άντρα νεότερο;
«Το τελευταίο πράγμα που κοιτάζω σε κάποιον είναι η ηλικία. Ζώντας με τον Βουτσά ξεχνάς την ηλικία του. Είναι "ο έφηβος" που δεν βαριέσαι ποτέ».

Πώς αισθάνθηκες όταν σε φλέρταρε, δεν ένιωσες άβολα;
«Όχι γιατί τον γνώριζα και πρέπει να σου πω είναι "μάστορας" στο φλερτ. Έχει πολύ έντονη προσωπικότητα και μια σιγουριά που σε κερδίζει. Με τον Κώστα έχω βρει το άλλο μου μισό.Οι γονείς σου πως το είδαν που είσαι με έναν άντρα που σε περνά σχεδόν μισό αιώνα; Ο πατέρας μου δεν ζει πια, τη μητέρα μου την ενδιαφέρει να με βλέπει ευτυχισμένη».

Πρόταση γάμου σου έχει κάνει;
«Όχι. Αν γυρνούσα όμως τον χρόνο πίσω θα ήθελα ο μόνος άντρας που θα είχα γνωρίσει στη ζωή μου και ο μοναδικός να ήταν ο Κώστας! Ζούμε σαν παντρεμένοι, δεν με απασχολεί το πρακτικό κομμάτι του γάμου».


Είπε ότι αν μπορούσε θα έκανε ένα παιδί μαζί σου, εσύ θα ήθελες;
«Δεν έχω δικά μου παιδιά, με συγκινεί που με αγαπούν τόσο πολύ τα παιδιά του και με σέβονται».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved