Αλέξανδρος Σταύρου: «Είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί μια σχέση»
Showbiz

Αλέξανδρος Σταύρου: «Είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί μια σχέση»

Τόσο ο Αλέξανδρος Σταύρου όσο και η Μαριάννα Τουμασάτου είναι ηθοποιοί. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για τον ηθοποιό το γεγονός ότι και η σύζυγος του κάνει το ίδιο επάγγελμα;

«Είναι βοηθητικό γιατί καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο στα προβλήματά του κα στα ζητούμενά του. Δουλεύουμε και οι δυο πολλές ώρες λόγω των σίριαλ» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Μάλιστα φέτος είστε και σε ανταγωνιστικά κανάλια.
«Ναι, αφού δεν μιλιόμαστε στο σπίτι, (γέλια). Με τη Μαριάννα είμαστε συναγωνιστές γιατί δίνουμε το καλύτερο σε αυτό που κάνουμε, στη δουλειά και στη ζωή. Ιδίως τώρα με την κρίση που πορευόμαστε χωρίς δίχτυ ασφαλείας»

-Τι το Ξεχωριστό έχει η Μαριάννα και έγινε η γυναίκα της ζωής σου;
«Είναι η γυναίκα που ερωτεύτηκα, αγάπησα, παντρεύτηκα και είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είναι ξεχωριστή. Καμιά φορά οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την πραγματικότητα γιατί είναι πολύ λίγες.»

-Πόσο εύκολο είναι να διατηρηθεί ένας γάμος;
«Είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί μια σχέση. Η νούμερο ένα αξία στην εποχή μας είναι η ευκολία. Αλλά τα ωραία και αξιόλογα πράγματα αποκτώνται με κόπο. Αυτό μας κατατρέχει. Δεν μπορείς να κατακτήσεις κάτι αξιόλογο εύκολα. Αυτό ισχύει και σε μια σχέση, θέλει μάχη κάθε μέρα. Η εποχή μας επιβάλλει να αναζητάμε το εύκολο, το οποίο όμως δεν με αφορά.»

-Πόσο άλλαξε τη ζωή σου ο ερχομός της κόρης σου;
«Η Χρυσηίδα-Παναγιώτα μου έδωσε μεγάλη χαρά και φώτισε τη ζωή μου. Με τη γέννηση της, ως δια μαγείας, καλύφθηκαν όλα τα κενά που είχα ωχ άνθρωπος. Ανακαλύπτεις ότι έχεις τόσα πολλά να δώσεις σε αυτό το υπέροχο πλάσμα, τα οποία δεν γνώριζες καν ότι διαθέτεις.»

-Σκέφτεστε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού;
«Με μεγάλη χαρά, εάν θέλει ο θεός»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved