Ο φύλακας άγγελος της Ελεονώρας Μελέτη!
Showbiz

Ο φύλακας άγγελος της Ελεονώρας Μελέτη!

Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως μερικά πράγματα δεν μπορούν να μένουν στο... σκοτάδι.

Όπως είναι η μοναδική σχέση που έχει δημιουργήσει εδώ και λίγο καιρό με τον νεαρό επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη ο οποίος έχει γίνει ο φύλακας άγγελός της. Οι δυο τους υπήρξαν φίλοι στο παρελθόν και έπειτα από πολύ καιρό ξαναβρέθηκαν. Μάλιστα, η φιλία της παρουσιάστριας με τον άγνωστο μέχρι σήμερα στο ευρύ κοινό επιχειρηματία λέγεται πως είναι ακόμα πιο στενή.
Αυτό το restart έφερε τον Βύρωνα στο προσκήνιο και στον κόσμο των lifestyle περιοδικών, με αποτέλεσμα όλοι να μιλούν για τον γοητευτικό νέο που συντροφεύει την παρουσιάστρια. Η αρχή έγινε όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που έδειχναν τους δύο φίλους να επιδίδονται στο αγαπημένο τους extreme σπορ, που δεν είναι άλλο από το windsurf. Τότε όλοι βιάστηκαν να μιλήσουν για τον νέο έρωτα που μπήκε στη ζωή της Ελεονώρας. Ωστόσο, η παρουσιάστρια, γνωρίζοντας καλά πως οι εν λόγω φωτογραφίες θα προκαλούσαν ποικίλα σχόλια στα δημοσιογραφικά γραφεία, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως εκείνη και ο Βύρωνας είναι δύο καλοί φίλοι που γνωρίζονται από παλιά, αλλά χάθηκαν για ένα διάστημα και ξανασυναντήθηκαν πρόσφατα. Παρ' όλα αυτά, η σχέση της παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία δείχνει, σύμφωνα με τη real, καθημερινά να δυναμώνει. Πριν από λίγες ημέρες, δε, η Ελεονώρα έδωσε «παρών» στο πλευρό του φίλου της κατά τη διάρκεια της βράβευσής του στην εκδήλωση για τα είκοσι χρόνια της Λέσχης Επιχειρηματικότητας «Κούρος 2014», με τον Βύρωνα να αποσπά το Βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας ως πρόεδρος του ομίλου εταιρειών Antipollution - Green.
Πριν απ' αυτό ο Βύρωνας είχε εμφανιστεί στην επίσημη παρουσίαση της εκπομπής της Hashtag, που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ πρόσφατα διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο χωρίς να δείχνουν απροθυμία στις πόζες μπροστά στον φωτογραφικό φακό που φούντωσε και πάλι τα σενάρια ότι είναι μαζί. «Με τον Βύρωνα είμαστε μόνο φίλοι. Δύο πολύ καλοί φίλοι που απολαμβάνουμε τις εξόδους μας και που κάποιοι επιμένουν να μας θέλουν μαζί! Όπως ξέρετε καλά, προστατεύω κάθε φορά τους συντρόφους μου και αν ήταν τέτοιος, θα... έβγαζα νύχια σε περίπτωση που πλησίαζαν φωτογράφοι. Δεν θα το επέτρεπα! Είμαστε μόνο φίλοι, που ξαναβρέθηκαν μετά από πολύ καιρό. Μόνο φίλοι» έσπευσε να ξεκαθαρίσει με δηλώσεις της η Ελεονώρα. Και για να διασκεδάσει τις φήμες «ανέβασε» στο προσωπικό της site το εξής μήνυμα: «Δεν είναι ο 37χρονος επιχειρηματίας σύντροφός μου! Έχω σχέση με παντρεμένο», για να συνεχίσει το «παιχνίδι» από τον αέρα της εκπομπής της Hashtag το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.
Όσο για το who is who του νεαρού επιχειρηματία, ο Βύρων Βασιλειάδης έχει να επιδείξει σημαντικό επιχειρηματικό έργο, όπως μαρτυρούν και τα βραβεία που έχουν αποσπάσει οι εταιρείες που διαχειρίζεται μαζί με τον αδελφό του Φίλιππο. Μαζί δραστηριοποιούνται στον τομέα διαχείρισης αποβλήτων και παραγωγής ενέργειας και ήδη έχουν δυναμική παρουσία σε αυτόν τον κλάδο - κάτι που τους έκανε να διακριθούν ως National Champions μέσα από τα European Business Awards. Συγκεκριμένα, η εταιρεία τους Antipollution είναι από τις μεγαλύτερες στη διαχείριση αποβλήτων και η μεγαλύτερη στην παροχή υπηρεσιών ευκολιών υποδοχής αποβλήτων και καταλοίπων φορτίου πλοίων στην Ελλάδα. Τα ίδια θετικά αποτελέσματα παρουσιάζει και η άλλη τους εταιρεία, η Green, που οι ειδικοί τη χαρακτηρίζουν ως τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο της εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ η KAFSIS είναι η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης πάσης φύσεως ζωικών και οργανικών αποβλήτων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved