Γιώργος Γιαννόπουλος: «Κάποιοι πίστεψαν ότι θα γίνουν φίρμες από τη μία μέρα στην άλλην»
Showbiz

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Κάποιοι πίστεψαν ότι θα γίνουν φίρμες από τη μία μέρα στην άλλην»

Ηθοποιός με καριέρα στην υποκριτική και χρόνια στο θέατρο. Τι θα συμβούλευε o Γιώργος Γιαννόπουλος ένα νέο παιδί που θα ξεκινούσε τώρα την καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής;

Να βρει μέσα από τον δρόμο της αυτογνωσίας την ελευθερία του. Αν όλοι καταφέρουμε να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε μόνο τότε θα είμαστε ευτυχισμένοι. Ολοι. Από την γκόμενά μας, από τον περιπτερά μας μέχρι τον μανάβη μας. Αν ακολουθήσουμε τη θεωρία του Κρισναμούρτι θα έχουμε επιτέλους απελευθερωθεί. Είναι υπέρτατο αγαθό να παλέψει κανείς γι' αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή του» τόνισε στο TV Έθνος.

-Αναφέρεστε σε κάποιους ηθοποιούς στην εποχή προ κρίσης;
«Κάποια περίοδο, οι δραματικές σχολές φύτρωναν σαν τα μανιτάρια. Κάποιοι πίστεψαν ότι θα γίνουν φίρμες από τη μία μέρα στην άλλην. Υπάρχουν συνάδελφοι που νόμιζαν ότι θα κάνουν μια επιτυχιούλα και θα βρεθούν στην κορυφή. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Όλα έρχονται μέσα από αγώνα. Δεν είναι τυχαίο που άνθρωποι σαν τη Ρένια, σαν τη Μίρκα, που έχουν κάνει όλον αυτό τον αγώνα βρίσκονται ξανά στην τηλεόραση, τώρα που πάει κάτι ν' ανθίσει. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πάρει ένσημα. Δεν με θυμήθηκε ξαφνικά εμένα ο Ζαπατίνας...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved