Ναταλία Γερμανού: «Κάθε χρόνο βγαίνουν νέοι άνθρωποι. Κάποια στιγμή θα έρθει η επόμενη γενιά»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Κάθε χρόνο βγαίνουν νέοι άνθρωποι. Κάποια στιγμή θα έρθει η επόμενη γενιά»

Η Ναταλία Γερμανού δίνει την εικόνα μιας γυναίκας χωρίς ανασφάλειες, που ξέρει τι είναι, τι θέλει και ότι δεν βρίσκεται τυχαία εκεί όπου είναι... Ισχύουν όλα αυτά;

«Ελάχιστοι άνθρωποι δεν έχουν ανασφάλειες. Σχεδόν όλοι έχουμε, απλώς μπορούμε να τις ελέγξουμε μόνο όταν συνειδητοποιήσουμε πως όλα τα πράγματα είναι προσωρινά και πως όλοι έχουμε ημερομηνία λήξης στην τηλεόραση και σε αυτό που λέγεται «σόουμπιζ της Ψωροκώσταινας». Όσο μας συμπαθεί ο κόσμος, καλώς... Όταν όμως θελήσει, με μια απλή «κλοτσιά». Θα έχουμε φύγει από το μικρομεσαίο «θρόνο» μας. Όσο γρηγορότερα, λοιπόν, συνειδητοποιήσουμε το προσωρινό του πράγματος και όσο λιγότερο μάθουμε να παίρνουμε τους εαυτούς μας στα σοβαρά -εμείς που κάνουμε μια δουλειά που έχει προβολή- τόσο λιγότερες ανασφάλειες θα έχουμε» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

-Φοβάσαι μήπως κάποια στιγμή ο κόσμος σε «κλοτσήσει»;
«Είναι αναπόφευκτο. Κάθε χρόνο βγαίνουν νέοι άνθρωποι. Κάποια στιγμή θα έρθει η επόμενη γενιά. Δεν φιλοδοξώ να είμαι μια γραφική γιαγιά με λευκά μαλλιά και μπαστούνι και να λέω: «Αγαπημένοι μου φίλοι, καλωσορίσατε στην εκπομπή μου». Αυτό που θα ήθελα να κάνω εν δυνάμει στην τηλεόραση, τα επόμενα χρόνια, είναι παραγωγές και να «σκηνοθετώ νέους ανθρώπους και ιδιαίτερα νέες παρουσιάστριες».

-Γιατί νέες παρουσιάστριες και όχι νέους παρουσιαστές;
«Γιατί, αν σου πω ότι θέλω να βγάλω νέους παρουσιαστές, θα βγουν και θα πουν ότι θέλω-να, το κάνω αυτό για να τους πιάσω γκόμενους. Είναι αυτό που λένε «καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved