Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Έχω φάει αρκετές χυλόπιτες»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Έχω φάει αρκετές χυλόπιτες»

Για τις εξελίξεις στο «Κάτω Παρτάλι» που θα δούμε σύντομα στους δέκτες μας αλλά και για τις... χυλόπιτες που έχει φάει στη ζωή του μιλάει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σαρωτικής σειράς «Κάτω Παρτάλι», που θα δούμε από τον Ιανουάριο, σε θέλουν χώρια από τη Μυρτώ και μαθαίνω ότι και αργότερα θα έχετε πρόβλημα.

«Πάντα μαθαίνεις περισσότερο από μας (γέλια). Η αλήθεια είναι ότι πράγματι στα πρώτα επεισόδια ο Κωνσταντίνος, που παίζω, θα είναι στη Σίφνο με τη Βίβιαν, τον Μανόλη, τη Μοσχούλα και τον Θανάση και θα έχει αφήσει πίσω του τη Μυρτώ. Γυρίζοντας στο Παρτάλι θα προσπαθήσει να την κερδίσει και πάλι, αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω».

Εγώ ξέρω ότι θα φάει «χυλόπιτα» από εκείνη, μια και θα έχει πλέον στο πλάι της έναν άλλο άντρα.

«Θα σου πω πως θα κληθεί να τη διεκδικήσει και ότι δεν θα είναι εύκολο να πετύχει τον στόχο του».

Εσύ έχεις φάει «χυλόπιτα» στη ζωή σου ή όχι;

«Υπάρχει κανείς που να μην έχει φάει; Γιατί να μην έχω φάει και εγώ; Και όχι λίγες, έχω να σου πω. Αρκετές!»

Τι κάνει το «Κάτω Παρτάλι» τόσο αγαπητό;

«Το ότι έχει ένα εκπληκτικό σενάριο, γεμάτο με ανατροπές και εκπλήξεις, το οποίο υπογράφει ο «δαιμόνιος» Λευτέρης Παπαπέτρου, το ότι το σκηνοθετεί με δεινότητα η Αμαλία Γιαννίκου και, φυσικά, ότι όλοι του οι ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε πολύωρα απαιτητικά γυρίσματα. Τα καλύτερα έρχονται στον νέο κύκλο!»

Περίμενες ότι θα έχει τόση επιτυχία η σειρά;

«Ξέρω ότι όλα τα σίριαλ που έχει υπογράψει ο Λευτέρης Παπαπέτρου έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Από τα πρώτα λεπτά που πήρα στα χέρια μου το σενάριο, γέλασα μέχρι δακρύων. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα «δώρο» για μένα, ένα μεγάλο «δώρο», και τον ευχαριστώ γι' αυτό.»

Κι ας μετράς ατυχήματα από τα γυρίσματα!

«Ατυχήματα και κακουχίες (γέλια). Έπρεπε να μας δίνουν επίδομα ανθυγιεινής εργασίας με τόσα που περνάμε! Αστειεύομαι, φυσικά! Κάθε «θυσία» αξίζει αυτή η δουλειά! Κάθε «θυσία»!»

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved