Γιάννης Ζουγανέλης: «Η Ελεωνόρα είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή»
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: «Η Ελεωνόρα είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή»

Ο μπαμπάς Γιάννης Ζουγανέλης, είναι όπως όλοι οι μπαμπάδες, περήφανη για το παιδί του.

Είστε τόσο ανοιχτός στις συνεργασίες, που μοιάζει παράδοξο που δεν έχετε συνεργαστεί ακόμη με την Ελεωνόρα, την κόρη σας. Το αποφεύγετε ή περιμένετε την κατάλληλη στιγμή;

«Α, δεν είναι καθόλου παράδοξο. Για εμένα η Ελεωνόρα είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή. Εμμέσως έχω κάνει πάρα πολλές συνεργασίες. Και στον τελευταίο δίσκο μου, στο τραγούδι «Να φυλάγεσαι», που τραγουδάει ένας πατέρας με μία κόρη, και εκεί τα λέω όλα. Αλλά δεν παίχτηκε καθόλου από τα ραδιόφωνα, γιατί οι περισσότεροι είναι άνθρωποι του συγκεκριμένου γούστου, του ψεύτικου, του έντεχνου, του νεοελληνισμού και της ηλιθιότητας. Επειδή εγώ τα λέω χύμα, οι Ελληνες είμαστε συντηρητικοί, δεν είμαστε επαναστάτες. Εγώ, λοιπόν, ούτε θέλω να εκμεταλλευτώ τίποτα από αυτό που έχει φτιάξει η ίδια. Εμφανίζεται και μαζεύει 10.000 κόσμο για πλάκα. Θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή, όταν νιώσω ότι δεν υπάρχει καμιά εξάρτηση. Τα παιδιά πρέπει να τα αφήνουμε ελεύθερα και να σεβόμαστε τις επιλογές τους. Η Ελεωνόρα για αυτό πέταξε, και όχι μόνο πέταξε, είναι και μια προσωπικότητα που δεν μπαίνει στη διαδικασία να πουλήσει μούρη, να πάρει πόζα. Η μόνη αγωνία της είναι να μπαίνει όσο περνάει ο καιρός περισσότερο στην αλήθειά της.

Αν και δεν είστε ο τύπος που δίνει συμβουλές, τι φροντίσατε να της εμφυσήσετε;

Ελευθερία στην έκφραση, δυσπιστία στην εξουσία, αν είναι δυνατόν να μην πιστεύει ότι υπάρχει αυτό που επικοινωνείται, γιατί τα σημαντικότερα δεν επικοινωνούν. Στην Ελλάδα δυστυχώς είναι όλοι βολεμένοι και δεν πάνε στο άγνωστο, όπου υπάρχει πολύ περισσότερη ελπίδα από ό,τι στο γνωστό. Αυτό που πάλεψα για να το αντιληφθεί είναι ότι δεν υπάρχουν συγκρίσεις στη ζωή. Η δική μας μοναδική φυσιογνωμία, αυτή πρέπει να αστράψει και επικοινωνηθεί μέσα από την τέχνη μας.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved