Βασίλης Καρράς: «Η δουλειά ενός καλλιτέχνη δεν πληρώνεται με τίποτα»
Showbiz

Βασίλης Καρράς: «Η δουλειά ενός καλλιτέχνη δεν πληρώνεται με τίποτα»

Ο Βασίλης Καρράς συγκινείται κάθε φορά που τον αποθεώνουν στη σκηνή. Έπειτα από τόσα χρόνια καριέρας δεν τον εντυπωσιάζει πια;

«Δεν συνηθίζεται η αγάπη του κόσμου όσα χρόνια και αν περάσουν. Κάποιες φορές σε κάνει με τον τρόπο του να το θέλεις και εσύ το χειροκρότημα, να το περιμένεις» τόνισε στο Εγώ.

-Αν μια μέρα όμως ο κόσμος δεν είναι στα καλύτερα του, αυτό δεν «μπλοκάρει» και εσάς;
«Καμιά φορά συμβαίνει και αυτό, που όμως έχει επίσης την ομορφιά του, γιατί σε προκαλεί να δώσεις ακόμα περισσότερα για να κερδίσεις το κοινό. Πασχίζεις, αγωνίζεσαι για αυτό. Ο καλλιτέχνης «ξοδεύει» πολλά, άσχετα από το τι εισπράττει, που μπορεί να είναι επίσης πολλά, όπως χρήματα και αγάπη. Αν και η δουλειά ενός καλλιτέχνη δεν πληρώνεται με τίποτα.»

-Δεν σας έχει κουράσει η νύχτα;
«Μπορεί να είναι σκληρή, αλλά είναι τρόπος ζωής για μένα. Και έπειτα από 40 χρόνια, μπορεί να αλλάξει ένας άνθρωπος; Η νύχτα βέβαια έχει αλλάξει. Σαν να περάσαμε από το «σκυλάδικο»... στο ιατρείο. Γίναμε πιο πολιτισμένοι. Και η νεολαία πια διασκεδάζει διαφορετικά.»

-Έχετε κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα σας και αυτό θα σας επέτρεπε να δουλεύετε με πιο χαλαρούς ρυθμούς, κάτι όμως που εσείς δεν κάνετε. Γιατί;
«Ο τραγουδιστής αποσύρεται, πεθαίνει καλλιτεχνικά, όταν το αποφασίσει μόνος του, γιατί μέχρι τότε η ίδια η δουλειά δεν τον αφήνει. Είναι μεγάλο το μικρόβιο, δεν σκοτώνεται. Αν έχετε προσέξει, στο παρελθόν όλοι οι μεγάλοι τραγουδιστές πέθαιναν τραγουδώντας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved