Έλενα Τσαβαλιά: Ο γάμος και η κρίση
Showbiz

Έλενα Τσαβαλιά: Ο γάμος και η κρίση

Η Έλενα Τσαβαλιά είναι με τον Μάρκο Σεφερλή 11 χρόνια μαζί. Πέρασε ποτέ κρίση η σχέση τους;

«Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει ποτέ. Ο Μάρκος δεν μπορεί καν να τσακωθεί με άνθρωπο. Αλλά επειδή ξέρει ότι θα του κρατήσω μούτρα, κάνει πάντα εκείνος πίσω» τόνισε στο ΟΚ.

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που του κράτησες μούτρα;
«Μία μέρα Δεν άντεξα παραπάνω. Γιατί εκεί που είμαι πολύ σοβαρή και του απευθύνω τον λόγο μόνο για τα εντελώς απαραίτητα, πετάει μία αστεία ατάκα και με πιάνουν τα γέλια (Γελάει.) Προσπαθώ να κρυφτώ, αλλά με καταλαβαίνει και μου λέει: «Γέλα, γέλα Δεν πειράζει».

-Για ποιο λόγο τσακώνεστε συνήθως;
«Για ασήμαντα πράγματα. Αυτό που με εκνευρίζει πολύ είναι η αναβλητικότητα του. Ακόμα και τηλέφωνο να του πω να πάρει κάποιον, η απάντηση του θα είναι «αύριο» ή στην καλύτερη περίπτωση «σε λίγο». Επίσης επειδή είμαι υποχόνδρια, θέλω τα ρούχα τακτοποιημένα στις ντουλάπες ανάλογα με την απόχρωση και όλες οι κρεμάστρες να είναι ίδιες. Ο Μάρκος θα βγάλει την μπλούζα του και θα την πετάξει όπου βρει, ή αν θα τη βάλει στην ντουλάπα θα την κρεμάσει όπως όπως. Αυτό εγώ δεν το αντέχω κι αυτός είναι και ο λόγος που δεν μοιραζόμαστε το ίδιο καμαρίνι ούτε στο θέατρο ούτε τώρα στην εκπομπή. Το γραφείο του στο σπίτι μας δεν το έχω δει μία φορά τακτοποιημένο. Αν μπεις μέσα θα δεις βιβλία πεταμένα στο πάτωμα, θεατρικά έργα και σημειώσει ακουμπισμένα από εδώ και από εκεί. Καμιά φορά εκνευρίζομαι τόσο πολύ που πηγαίνω και τα μαζεύω, αλλά μετά δεν θυμάμαι πού έβαλα τι και δεν μπορεί να βρει τίποτα. Τον τελευταίο χρόνο έχω παραιτηθεί πια, οπότε κλείνω την πόρτα και κάνω ότι αυτό το δωμάτιο δεν υπάρχει!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved