Τσαουσόπουλος για Σύριους πρόσφυγες: «Στο δι@@@λο, να πάνε σπίτι τους. Να φύγει η κουρελαρία»
Showbiz

Τσαουσόπουλος για Σύριους πρόσφυγες: «Στο δι@@@λο, να πάνε σπίτι τους. Να φύγει η κουρελαρία»

Ξέσπασε στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο ο γενικός διευθυντής του Radio Deejay Μιχάλης Τσαουσόπουλος. Αφορμή στάθηξε η διαμαρτυρία των Σύριων προσφύγων στο Σύνταγμα, ορισμένοι εκ των οποίων κάνουν και απεργία πείνας.

Σύμφωνα με το protothema, ο Μιχάλης Σταουσόπουλος, σχολίαζοντας την εικόνα των ανθρώπων αυτών, είπε ότι «είναι κάτι ξαπλωμένοι, μια κουρελαρία» ενώ αναφερόμενος σε κάποια φωτογραφία στην οποία ένας από τους πρόσφυγες ζητούσε μια λύση,είπε «την έχω τη λύση: στο διάολο σπίτι σας». «Να περπατάω στην Αθήνα, να πηγαίνω σε σοβαρό ραντεβού και να βλέπω την κουρελαρία» συνέχισε.
Προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί εκφράζει αυτές τις θέσεις είπε ότι τα Χριστούγεννα υπάρχει πληρότητα στην Αθήνα. «Έλα να τελειώνουμε, να ξεβρωμίσει ο τόπος που έλεγαν και οι άλλοι». Όταν οι συνεργάτες του είπαν ότι είναι υπερβολικός, ο ραδιοφωνικός παραγωγός είπε ότι «εγώ δεν είμαι από τις Αυγές ή τα Χρυσά Αυγά». Σε παρατήρηση ενός εκ των συμπαρουσιαστών ότι ορισμένοι από τους πρόσφυγες κοιμόντουσαν ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος είπε: «Ε, ρε μάνικα... με τα λάστιχα» συμπλήρωσε ζητώντας την απομάκρυνσή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved